Teljesen magam alatt vagyok, hogy nem tudtam megszülni a fiamat, ti is érezzetek ilyet?
41 hetesen elfolyt a magzatvíz, meconiumos volt. 8 órát hagytak vajúdni majd úgy döntött az orvos hogy császár mert, bár 2-3 percenként jöttek a fájások de gyengék. Oxin voltam végig. Azt mondta hogy hagynának még vajúdni csak 41.hétben vagyok és zöld a magzatvíz.
Természetesen szerettem volna szülni, ahogy a lányomat de sajnos nem ment. Ti mennyi idő alatt tettétek túl magatokat rajta? Tudom hogy a baba érdekében csinálták.
Engem is zavar/t hogy császárral született a lányom.Nallunk is tulhordás volt sikertelen inditas fajasgyengeség.De nem volt gond a magzatvizzel.Igazábol nem értettem mért nem hagynak még hagy hasson az az oxi.3oraig volt bekotve a,tan 2ora utan kezdotrk a fajasok.Azthittem szétszakadok de ez elvileg még nem volt elég. Máig nem értem mért volt olyan sietos.Hisz rettegtem a császártol tudta az orvps mégis,ugyérzem sietett a magánrendelésre. Nagyon nehezen dolgoztam fel.Aztán hogy tetézzük a szoptatás sem ment emiatt.Nem volt elég tejem.igy szemvedtunk 5,5honapig.Aztán megelégeltem az önsajnálatot, és tulléptem rajta. Hisz egészséges(én mar annyira nem de mostanra sokat javultam fizikailag), jolfejlödő okos rettenet huncut 14honapos. Mai napig megborzongok a császár szo hallatán,de nem szorul össze a szivem.Ha a kisteso is igy szuletik pont l.sza.om.Csak jol legyunk.Örülök hogy élunk, hogy lehetek még terhes, stb.stb.
Szerintem fél év kell annak aki nehezen dolgozza fel, kitartás, és ne hidd hogy nem vagy egyedul.Nem vagy rossz anya és kevésbé sem értékes. Az meg hogy elitéljen emiatt bárki,hogy nehezen dolgozod fel,azzal ne törődj. Mindenkinek megvan a maga mumusa,nekunk ez jutott. De a gyermekeinkért ,és az ő segitségükkel leküzdjük.Minden mosolyában azt látod majd, ezért akár mégegy császárt is bevállalnál.Csak hagyj időt magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!