Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4. babát farosan megpróbálnád...

4. babát farosan megpróbálnád simán megszülni?

Figyelt kérdés
3-ból 2 szülés nehéz volt a nem elégséges tágulás miatt...
2015. dec. 11. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem. Eszem ágában sem lenne!
2015. dec. 11. 14:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Mit mond az orvosod? Mert ha szerinte nem gond, akkor miért ne. De ha ö javasolja a császárt, akkor semmi esetre sem ellenkeznék.
2015. dec. 11. 14:46
 3/12 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy orvosilag nincs ok a császárra, mivel 4. baba, de ha félek tőle akkor megcsászároz.

Én félek az esetleges oxigénhiánytól, de a császártól is...

Inkább a császár felé hajlok erősen, de anyukám próbál győzködni, hogy menni fog.

2015. dec. 11. 14:52
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem!Szülje meg faros testhelyzetből,aki ilyen biztos benne,hogy semmiség!És ha nem megy?Jaaa,bocsi.
2015. dec. 11. 14:57
 5/12 anonim ***** válasza:

És melyik kettő szülés volt nehéz?

Az első kettő vagy az utolsó is a kettő között van?

Én egy nehéz szülés után konkrétan szülni sem akarok. De ha túl lennék már rajta háromszor és egyre könnyebb volt, lehet megpróbálnám.

Viszont ha a 3. is horror volt, biztos nem.

2015. dec. 11. 15:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Én nem kockáztatnek!
2015. dec. 11. 15:12
 7/12 anonim ***** válasza:
2természetes után harmadjára faros ikreket kaptam. Persze nálunk szóba sem jöhetett más, csak császár, de alapjaiban más volt a szülés faros babával. 7órát vajúdtam, mondván az orvosok hagy aludjanak, szabályos 5 perces fájásaim voltak végig, de annyira gyengék(mert a pocakom aljában nem volt baba), hogy még akár alhattam volna mellette, ha nem aggódtam volna halálra magam a picik miatt. A lányom egyébként szeretett volna megszületni, elindult szépen a feje irányába, kb 2órát kattogott a buksija a bordáimon. Szóval ez a gyerek magától biztos nem ment volna lefelé, azért meg hogy össze-vissza tologassák, húzogassák, hogy jófele menjen...hát, szerintem nem ér annyit..
2015. dec. 11. 16:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem próbálkoznék! Sajna erősebb bennem a félsz,hogy mi van,ha elakad!

Inkább szedjék ki egészségesen!

2015. dec. 11. 16:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Annyi oxigénhiányos gyerek van sima szüléssel is, biztos hogy nem kockáztatnék...
2015. dec. 11. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Jah és ez nem anyukád szülése, ő ne szóljon már bele...illetve, elmondja a véleményét, oké. De nehogy már győzködjön meg erősködjön...
2015. dec. 11. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!