Ti mit szoltok ehhez? Most fogok szulni es anyukammal megbeszeltuk, hogy ket hetig nalunk lesz, ha hazajovok a korhazbol, segit a baba korul es fozni.
kérdezo, huuuuh, annyira nehéz, hogy bele is halhatsz....
ekkora ostobaságot!! mondom egy nagy nulla vagy, a tobbi "anyukával" egyutt, akiket korul kellett ugrálni.
62%-os. Mióta világ a világ, a gyermekágyas anyukának segíteni szoktak a rokonok. Ez régen is így volt szokás. Nem véletlenül! Ha az anya magára marad, annak következménye van mindig. Meg lehet egyedül is csinálni, de minőségi különbség van azok között a családok között, ahol jó a családi kapcsolat és van segítség, mint ahol az anya reggeltől estig egyedül van mindennel.
Csak a mai anyukák hiszik páran, hogy ők mormotán is életképesek és kiváló munkát végeznek. Hát a frászt! Az ember társas lény, az erős családi kapocsnak csak pozitív hozadékai vannak.
A te írásodból is látszik, hogy egyedül voltál és tele vagy frusztrációval, irigységgel.
Én sem értem, miért baj, ha egy újdonsült anyukának segít az anyukája, és átadja a tudását, bölcsességét.
62%-os válaszolónak: Lefogadom téged nem kellett bilire szoktatni kiskorodban, mert annyira okos voltál, hogy magadat szoktattad bilire! :D
Felesleges ezen ennyit hisztizni. Ha értelmes felnőttek vagytok, akkor szépen elmagyarázod párodnak, hogy egy anyós nem egyenlő a saját szülővel és ebben a helyzetben Neked édesanyád segítségére van szükséged.
Én személy szerint senkit nem szerettem volna magunk körül tudni és beköltöztetni hetekre, hanem szimplán ismerkedni a gyerkőcünkkel és a szülői szereppel. Ebbe nem fért volna bele, hogy még valakit "kerülgessek" az otthonunkban, pedig az én párom nem is tudott szabin lenni.
Most akkor erősen ellentmondásba keveredtél magaddal. Azt írtad, a kórházból való hazatérés után jön 2 hétre az anyád, mert a párod dolgozik. Most meg azt írod, az első két hétben ő is szabin lesz.
Ti a babával hárman lesztek egy család, minek is oda anyukád akkor, ha az apa is otthon van?
Amúgy jogos, amit a férjed mond. Nyilvánvalóan ha őt is idegesíti az anyja, akkor csakis azért akarja rád tukmálni, mert így akar az orrodra koppintani: ha te két hétig a nyakára hozod az anyóst, ő is a tiédre a tiéd. Az egy dolog, hogy kijönnek anyáddal. Az még ég és föld ahhoz, hogy akar-e vele két hétig egy fedél alatt élni, amikor inkább hármótoknak (ti+baba!!!) kéne összeszokni, és oda nem kéne felesleges negyedik ember
Erdekes ez mikor valaki az anyjanak szul.
Nekem szules utan semmi, azaz 0 Segitsegem volt, a parom reggel 7 tol este 9 ig dolgozik, szuleim 2000 kmre, anyosek 8000 km- re.
Erdekes modom mindent megoldottam a baba ket napos koratol kezdve.
Csaszarom volt, 24 ora utan mentunk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!