Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olvastam már egy két jó...

Nikancska kérdése:

Olvastam már egy két jó tippet és tanácsot. De ehhez hasonlót nem nagyon találtam. Valami hasónló szituba volt már valaki?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi. hogy szerinetetek mennyi annak az esélye hogy terhes lehetek (szeretnénk a babát) ha április 18.-án a menstruácium ocsó napján voltunk együtt április 28, 29, 30 május 1,2,3,4.-én. A ciklusom átlagosan 31 nap de mostanában eléggé össze vissza jönn meg?

Mikor teszteljek? Mert olvastam tüneteket de szerintem már beképzelem magamnak mert annyira szeretnék. (hányinger, székrekedés, mellfeszülés, alhasi fájdalom, émelygés)

2014. máj. 5. 12:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

ha annyira összevissza jön meg, akkor én 18-án tesztelnék (május 4 plusz 14 nap), azt már majdnem biztos eredményt mutat.

a tünetekhez még korán van kicsit :)

és persze: sok sikert!

2014. máj. 5. 13:07
 2/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm

És az jelenthet valamit hogy eddig nem fájt a szex és most igen?

2014. máj. 5. 15:19
 3/19 anonim ***** válasza:
nekem egyszer sem fájt a szex terhesség közben így nem mondanám terhes tünetnek
2014. máj. 7. 13:32
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen azt én is gondoltam hogy nem tünetnek tudható be. Én valami olyanra gondoltam hogy talán peteérés lehet.?
2014. máj. 7. 14:28
 5/19 anonim ***** válasza:
En babat varok.jovoheten megyek 6hetes uh-ra es nekem szex kozben nem faj,viszont utana faj a hasam,mintha meg akarna jonni...
2014. máj. 8. 17:03
 6/19 A kérdező kommentje:
Hát van amikor nekem is enyhe alig érezhető szúrkálodás van ott lennt. Jövő héten hétvégén csinálok egy tesztett. És addig reménykedünk hátha lesz valami jó.
2014. máj. 9. 10:04
 7/19 A kérdező kommentje:
Most jelenleg a menstruáció előtt kb. 5 nappal vagyok. A megérzés az hogy baba lesz. Olvastam hogy előtte lehet olyan jel hogy sűrűbb pisilési inger (nekem van). Nem tudom hogy most merjek reménykedni vagy sem?
2014. máj. 13. 11:12
 8/19 anonim ***** válasza:
56%

Én azt mondom hogy készülj a legrosszabbra :) és ha megjön akkor kisebbet csalódsz. nekem is volt hogy figyeltem a tüneteket és puff megjött, hogy épp nem sirtam el magam a wc-n ülve...azt mikor terhes maradtam abban a hónapban alig voltunk együtt. 3x szétszórtan. gombás fertőzés miatt. így készültem is a menszire vettem tampont meg újításként éjszakára betétet mert hallottam hogy kevésbé egészségtelen...stb, mindegy. nah ezek a dolgok ott porosodnak a fürdőben, azóta már 26 hetes vagyok :)

én azért is mondanék minimális esélyt a babára, mert okés hogy sűrűn voltatok együtt, de talán túl sűrűn. a spermáknak is kell idő amíg újra termelődik, tehát ha csak nem kivételes a párod akkor én azt mondanám hogy a 28-a és a 29-ei együttlétből lehet valami. a többi már alig lehetett életképes kis katona. ezért szokták ajánlani a 2-3napontai együtt létet. de szurkolok :)

2014. máj. 15. 09:34
 9/19 anonim ***** válasza:

Én mindent megcáfolok. :) Mi a párommal naponta voltunk együtt. Terhes lettem. :)

Tünetekről: annyira alacsonyan volt a méhszájam már az elején, hogy szex már utána ki volt zárva, mert fájt.

A mellbimbómon lehetett változást megfigyelni. Az udvar szélén fehér pöttyök jelentek meg, és nagyobb is lett a sötét része.

Hányinger csak a 8. hét körül volt.

Tipikus mindenkinél a nagyfokú álmosság.

Mondjuk én azt sem tudtam, mikor fog megjönni, nem mértem hőt, meg ilyen hülyeséggel. Úgy voltam vele, hogy 6 év után vagy sikerül agy nem, nem érdekel, már teljesen feladtam a dolgot.

1 hetet késett, amikor teszteltem, és a 32. ciklusnapon már volt szívhang is.

Sok sikert kívánok, de egyetértek az előttem szólóval: ne figyelgesd magad! Csak ha már gyanúsan sokáig nem jön meg, akkor csinálj tesztet!

2014. máj. 15. 10:28
 10/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket és minden mást is. Hát majd minden kiderül ezen a hétvégén, mert akkor kéne megjönnie. Reménykedni reménykedek majd meglátjuk. :)
2014. máj. 15. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!