Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olvastam már egy két jó...

Nikancska kérdése:

Olvastam már egy két jó tippet és tanácsot. De ehhez hasonlót nem nagyon találtam. Valami hasónló szituba volt már valaki?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi. hogy szerinetetek mennyi annak az esélye hogy terhes lehetek (szeretnénk a babát) ha április 18.-án a menstruácium ocsó napján voltunk együtt április 28, 29, 30 május 1,2,3,4.-én. A ciklusom átlagosan 31 nap de mostanában eléggé össze vissza jönn meg?

Mikor teszteljek? Mert olvastam tüneteket de szerintem már beképzelem magamnak mert annyira szeretnék. (hányinger, székrekedés, mellfeszülés, alhasi fájdalom, émelygés)

2014. máj. 5. 12:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mi újság! ;)
2014. máj. 15. 19:18
 12/19 anonim ***** válasza:

szerintem meg lehetnek már nagyon nagyon korán tünetek.

én nagyon puffadtam, ez volt a tünet, de nem foglalkoztam vele, bár miden nap puffadtam nagyon, de valahogy nem gondoltam terhességre. Aztán pozitív lett a teszt a ciklus kb 35. napján. akkor már kb 1 hete puffadtam, és meg is maradt egy darabig.

szóval bármi lehet

de ne figyeld így magad, nem jó, nagyon rágörcsölsz, nem szabad.

2014. máj. 15. 20:34
 13/19 A kérdező kommentje:
eddigi eredmény: negativ teszt de nem jött meg.
2014. máj. 18. 19:57
 14/19 A kérdező kommentje:
megjött :(
2014. máj. 19. 08:19
 15/19 A kérdező kommentje:
második hónap ismét eredménytelenül :(
2014. jún. 16. 11:55
 16/19 anonim ***** válasza:
:( nekem tegnap, szomorkodjunk együtt. Mióta próbálkoztok? Ovulációd mindig van? stb.
2014. jún. 16. 12:33
 17/19 A kérdező kommentje:
igaz csak két hónapja, de épp ma jelentette be a fönököm hogy kismama. HÁT EDDIG RENDSZERES VOLT MOST MEGINT KB 3 NAPPAL ELŐBB JÖTT A KELLETÉNÉL.
2014. jún. 16. 15:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem baj. szerintem már mindenki teherbe esett, tehát most mi következünk! :( ;-)
2014. jún. 16. 18:16
 19/19 A kérdező kommentje:

Hát szívből remélem már, de lehet nem ártana kihagyni egy hónapot.

most a menstruációm is igen furcsa volt 18.a helyett 16-án jött meg és csak akkor vérzek ha pisilek igaz eddig tampont használtam most betétet de azon is csak egy két csepp van egész nap.És igazán nem tudom mi lehet most a baj.

2014. jún. 17. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!