Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit szoltok ehhez? Most...

Ti mit szoltok ehhez? Most fogok szulni es anyukammal megbeszeltuk, hogy ket hetig nalunk lesz, ha hazajovok a korhazbol, segit a baba korul es fozni.

Figyelt kérdés
Ezt kovetoen a parom mondja az anyukajanak, hogy ket het utan pedig johet o ket hetre. En teljesen kiakadtam, nem akarom hogy ket hetig nalunk legyen, nekem o nem segitseg. Mindenbe beleszolna, es en udvariassagbol nem szeretem visszautasitani, es ezt nem gondolom h pont szukes utan jol viselnem. Jot akar, de nem szeretnek 2 hetig 0-24 ben vele lenni.A parom szerint ami az egyik szulonek jar, az a masiknak is. Szerintetek?
2015. dec. 9. 18:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
23%

"Én hármat szültem, senki nem költözött ide egy percre sem hozzánk. Felnőtt vagyok, nem kell házvezetőnő mellém..."

Ez meg a te egyedi szociális problémád és döntésed! A legtöbb kismama bizony örül a segítségnek és jól is jön ez! A multifunkcionalitás előbb utóbb visszaüt másban. A segítség nem szégyen, hanem az élet rendje.

2015. dec. 9. 20:48
 32/67 anonim ***** válasza:
68%
Az apának is jár 5 nap pótszabadság gyerek születése esetén. Férjed vegye ki, és akkor legyen ott az anyja.
2015. dec. 9. 20:49
 33/67 A kérdező kommentje:
Meg egyszer leirom, nem erdekel h mashoz nem ment senki, mert nem igenyelt senkit, es megoldottak egyedul bla bla.... Ez nem volt kerdes, nyilvan mi is meg tudnank oldani, ha akarnank, de nem akarjuk.
2015. dec. 9. 20:50
 34/67 anonim ***** válasza:
83%
Hisztizel. Mondd meg anyósnak, ne menjen. Mert csak anyukád mehet. Pont.
2015. dec. 9. 20:51
 35/67 A kérdező kommentje:
A ferjem az elso 2 hetben lesz velunk. Igy szeretne...
2015. dec. 9. 20:51
 36/67 anonim ***** válasza:
71%
Még mindig nem értem miért lenne igaza a férjének. Az egyik a saját édesanyja, a másik az anyósa. Nem ugyanaz a kettő!
2015. dec. 9. 20:55
 37/67 anonim ***** válasza:
53%
Igen, a nagymamának meg a lánya gyereke legyen kedvesebb, a fiáé ne... Mert így igazságos, ugye?
2015. dec. 9. 20:57
 38/67 A kérdező kommentje:
Ezek szerint van tobb ember is itt aki erti, amit mondok. Jo akkor kovetkezo kerdes. Mennyire necces az elso idoszak? Mennyire nehez turni ezeket a dolgokat ilyenkor,? Elso babaskent meg csak sejtem inkabb hogy ez olyan idoszak amikor kiemelten fontos az anya es a baba nyugalma hiszen ilyenkor szoknak ossze...megtehetem h isszeszoritom a fogam, de tenyleg nekem kell ilyenkor?!A parom miatt tennem, higy ot ne bantsam meg, anyosom nem erdekel...A velenenyemet is miatta tartom mindig magamban, meg mert igy neveltek, h a tisztetet meg kell adni.
2015. dec. 9. 21:03
 39/67 anonim ***** válasza:
77%

Én jóban vagyok anyukámmal, de bevallom egy hét már zavart, mert 15 éve nem töltöttünk együtt egy egész hetet (inkább többször találkoztunk hétvégente) és eléggé eltérő lett az életstílusunk amióta nem lakok otthon.

Szóval előfordulhat hogy anyukádból is eleged lesz, vagy ha neked nem is, férjednek, mert ő aztán végképp nincs hozzászokva, hogy heteket töltsön vele.

Én helyedben úgy lennék,h amíg a férjem otthon van, addig csak hármasban a kicsivel, aztán utána ha úgy látod h nem fog menni egyedül, akkor segítséget kérni.

Ha te foglalkozol a babával, férjed meg megcsinálja a házi munkát mondjuk akkor anyukád mit csinál? Nekem végig cicin lógott a gyerek, ebben nem tudott senki úgyse helyettesíteni.

2015. dec. 9. 21:09
 40/67 anonim ***** válasza:
35%

13, az se semmi, hogy téged hogy korul ugráltak :D mi lett volna veled, ha kulfoldon szulsz..és a férjed 12-14 orákat dolgozott volna? kisegitett volna rajtad :DDD

tiszta vicc..odakoltoznek a nagyszulok, mert megszuletett a gyerek...rohejes.

minek az ilyen tehetetlen, lehetetlen embereknek gyerek?... a mosogatás az ment :DD na még jo.

komolyan a magyar nok tobbsége belehalna abba, ha már a 16. héttol dolgozniuk kéne. -nektek- kell az ántyi-pántyi, hogy ki legyen nyalva a feneketek..majd a nagymama foz, majd furdet apuka..majd nagyi vasal is...meg sétál a picivel, ha fája a hasa, apuka meg éjjel még szoptat is :DD

rohej. béna lédák.

2015. dec. 9. 21:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!