Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Félek a szüléstől ti éreztetek...

Félek a szüléstől ti éreztetek így?

Figyelt kérdés
Olvastam az oxiról, kézzel tagìtásról, meg a méhlepény tépkedésről és félek. Ilyen fàjdalmas dolgon nem akarok keresztülmenni. Hogy érjem el hogy csàszàrozzanak meg?
2015. nov. 19. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szívesen megszülném helyetted, fájdalomcsillapítás nélkül, mert szülni hihetetlen jó érzés. Nem félj, egy igazi csoda, beavatás vár rád! Ne akarj császárt!
2015. nov. 19. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem féltem, mert ahol szültem rendesen bánnak a nőkkel. Bár a végén indításban egyeztünk meg oxyval, és nagyon fájt, de emberileg jól bántak velem. Semmi kézzel tágítás, tépkesés. Mindenki bemutatkozott, vizsgálatokhoz engedélyt kértek.

Keress olyan helyet, ahol emberként bánnak a szülő nőkkel.

2015. nov. 19. 19:01
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

Az élet világrahozatala fájdalommal jár. Ez a fájdalom viszont segít abban, hogy még inkább értékeld a babádat, kotődj, hiszen keményen megdolgoztál érte.

Alapjáraton egy normál szülésnél sem kézzel tágítás, sem tépkedés nincsen. Ezek csak akkor vannak, ha komoly komplikáció adódik.

Ebben az esetben sem a fájdalomtól kellelne félni szerintem...

A császár egy komoly hasi műtét, melynek jóval több a kockázata, mint a természetes szülésnek. A te kényelmed érdeke nem indokolja a műtétet.

Nem fog miattad összeállni egy komplett műtéti team, mely jóval többe kerül anyagilag is. Emellett foglalod a műtőt a sürgős esetek elől.

Ha most sem akarsz dolgozni az anyaságért, akkor mi lesz később, amikor a gyermeked fejlődésével jönnek a napi nehézségek? Akkor is másra hárítod a probléma megoldását?

Természetes, hogy félsz, hiszen az ismeretlentől mindenki fél! A szülés egy nagy krízis, nagy változás.

Viszont az ősanyáinktól kezdve már elég sokan végigcsinálták, te is meg fogod tudni csinálni! Tessék bízni a testedben és felkészülni, hogy életet fogsz adni.

2015. nov. 20. 07:47
 14/14 anonim ***** válasza:
A császármetszés egy nagy hasi műtétnek számít, míg a szülés egy természetes folyamat, az élet velejárója.
2015. nov. 20. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!