Félek a szüléstől ti éreztetek így?
Ohh gondolod az nem fáj?? Ott nincs méhlepény tépkedés??
"Ilyen fàjdalmas dolgon nem akarok keresztülmenni"
Jaj,akarsz gyereket,de valaki más szülje meg??
Én a második szülésem előtt féltem csak, mert az elősnél volt oxi és kézzel tágítás is.
A méhlepény tépkedés nagyon ritkán fordul elő, ettől ne félj előre!
Császár...: vagy fizetsz egy dokinak X tíz-százezreket vagy magánklinika. Esetleg szerzel papírt pszichológustól.
De azzal is megszívhatod ám...Olvasd el , mik lehetnek császár után! Nem csak a hüvelyi lehet sz*r!
A császár is fáj, csak az utólag. Nekem konkrétan hat napig fájt úgy, hogy a szemeim majd' kiestek a helyükről. De a legdurvább, amikor fekszel a császár utáni megfigyelésen, pillanatok alatt kimegy az érzéstelenítő, dől beléd az oxi infúzió, amitől villámsebesen húzódik vissza a méhed (nem fincsi...), néha rányomkodnak a hasadra, aztán kíméletlenül felkeltenek. Na az.. kemény.
Nem megijeszteni akarlak, de a szülés fáj. Vagy így, vagy úgy. De MINDENKI kivétel nélkül azt mondja, hogy bármikor újra megtenné a babájáért! Ez nem elég meggyőző? :)
2-es vagyok. Igen, nagyon-nagyon fáj, de tényleg ne parázz ezen, mert ott lazának kell lenni, hogy ne hátráltasd a folyamatokat a pánikolással. :)
És ha kibújik a baba, elmúlik a fájdalom.
Nyugi. :)
Na mert a császár wellness szerinted? ;) Ha ennyit olvastál a természetes szülés kellemetlenségéről, akkor hogy hihetef azt, hogy a császár nem fáj?
Császárom nem volt, csak természetes, de minden horror nélkül, még beöntést sem kaptam, nemhogy mást. A gátseb elég kellemetlen, de azt leszámítva gyorsan vége a fájdalomnak. A császáros szobatársam viszont még a szülés másnapján is könnyezett, mikor mászott ki az ágyból, úgy fájt a sebe. Nem tudhatsz semmit előre, nincs semmire garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!