Dúlával, masszázzsal, szabad mozgással mennyire fájdalmas a vajúdás? Tényleg elviselhetetlen fájdalomra készüljek?
Gondoltad azt vajúdáskor, hogy bele fogsz halni?
Mennyire brutális?
Ha a nem hallasz, nem látsz, azt se tudod, hogy hol vagy a fájdalom miatt, falat kaparnád a kíntól és amikor azt hinnéd, hogy ennél nem lehet rosszabb, még fokozódik és újra és újra = a "mindjárt meghalok"-kal, akkor igen "majdnem meghaltam" a fájdalomtól.
Sokan a vesegörcshöz hasonlítják, azt mondják, hogy az jobban fáj.
Na nekem is volt mindkettő, a vesegörcsre hatott a fájdalomcsillapító, viszont szülésnél nekem hiába nyomták az EDA-t, semmit sem tompult (valószínűleg a párhuzamosan adagolt oxi miatt).
Sajnálom, hogy nem azt írtam, amit hallani szerettél volna, hogy: nem fáj annyira, de én így éltem meg.
és akkor vagy úgy, hogy nem teljesen vagy magadnál, talán ezt hívják eufórikus állapotnak.
a bungee jumping is hasonló, csak ott viszont zuhanás közben az agy adrenalint termel, ott meg a félelem miatt.
az emberi szervezet csodálatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!