Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajudaskor mit lehet erezni?

Vajudaskor mit lehet erezni?

Figyelt kérdés
A hasam fog fajni es a derekam mint amikor menstruacios fajdalmak vannak?

2015. nov. 6. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem menzeszkor a derekam szokott fájni.

A vajúdásnál semmi mást nem éreztem, csak hogy szétszakad a medencém, annyira fájt a derekam. A hasamnál gátamnál semmit nem éreztem végig. Annyira fájt a derekam.

2015. nov. 6. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem be volt keményedve a hasam. A derekam fájt elmondhatatlanul. Mintha ketté akarnák tépni a medencéd.
2015. nov. 6. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a derekam fajt hanem alhasi gorcsok voltak, persze joval erosebb mint mensikor.
2015. nov. 7. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem görcs+derékfájás volt, 2 oldalt kezdődött a görcs enyhébben,aztán egyre erősebben terjedt középre,és mikor már rendesen görcsölt,jött hozzá derékfájás. kicsit másmilyen volt mint mikor megvan,nekem legalábbis
2015. nov. 7. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a hasam fájt, mint a menzesz, csak egyre erősebbek. Viszont a fájások között meg teljesen jól voltam, mintha mi sem történt volna. Így rá lehet készülni a következőre. A derekam nem fájt.
2015. nov. 7. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyan érzés, mintha egy óriáskígyó köréd fonná magát és ritmusosan-a fájáskor- rád szorít, majd egy picit enged a szorításon.
2015. nov. 7. 15:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. :)
2015. nov. 7. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!