Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet érezni amikor a baba...

Lehet érezni amikor a baba beilleszkedik a szülőcsatornába?

Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én éreztem. Egy pénteki napon alig tudtam járni annyira fajt mindenem alul. A derekam hasam. Szó szerint majdnem fojt a könnyem :D hajnalban megindult a szules . ( 5 napot tulhordtam )
2014. okt. 3. 19:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem olyan érzésem van mintha kidugná a kezét annyira lent érzem. Szurkálások is vannak a hüvelyben, és most fájdalmasabbnak is érzem a mozgását is.
2014. okt. 3. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Látni is lehet, mert a has leereszkedik.
2014. okt. 3. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem, bár nekem a hasam sem szállt le látványosan.
2014. okt. 3. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok. Igen lehet látni is amikor leereszkedik a has. Nekem mondta a Szülésznőm mikor az utolsó vizsgálaton voltam ( azon a bizonyos pénteki napon) mondtam hogy nagyon faj a derekam, az alhasam, lepni sem tudtam akkor mondta hogy nagyon lent van a hasam. De 5 nap tulhordàs után nem is számítottam ra higy hajnalban beindul. Pedig minden este ugy feküdtem higy talán most :D csak aznap nem:D szoval nekem teljesen lent volt.
2014. okt. 3. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanúgy, mint a 4-es válaszolónak. Nem éreztem semmit de nem is szállt le a hasam.
2014. okt. 4. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem alig szállt le a hasam, de 2 napon át szinte csak terpeszben tudtam járni a nyilallásoktól, az lehetett a beilleszkedés.
2014. okt. 7. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!