Azt mondják, nem érezni a tágulást, én mégis annak érzem ott azt a hasító, éles fájdalmat. Szerintetetek? 37 hkm
Érdekes, mert én folyamatos nyilallásokat éreztem, feszült odalent, mégsem nyíltam.
Persze ettől még te nyílhatsz és érezheted is, sőt szerintem tök szerencsés, aki ebből semmi sem érez, mert van ilyen is.
Nem vagyunk egyformák, úgyhogy nem minden történik nagykönyv szerint.
Honnan tudod, amúgy hogy ez biztosan a tágulást jelzi? Doki látott már?
De az. Nekem a masodik babanal volt ez es en is 3 hettel a szules elott kezdtem erezni. Neha pokoli volt a combtovembe olyan elesen belevagott, hogy sikitottam. Szornyu volt, mintha elvagtak volna ott az egyik inat. Ahogy kozeledtem a vege fele, egyre gyakoribb volt. Es en a vegere teljesen nyitva voltam, kozben volt neha ilyen pecsetes verezgetesem. Kiirt napon szultem, szoval nem volt leanyalom addig kibirni.
Kitartast, mar mindjart itt a vege! :)
Nekem is a 30. hét környékén kezdett nyilallgatni keményedés közben,de még most sem nyíltam ki,37+3 napos vagyok...Tegnap egész nap sokat keményedtem és most már nekem is a combomba sugárzik,szinte összecsuklik alattam a lábam ilyenkor.Arra gondolok,hátha már lentebb csúszott a baba,majd csak haladunk a vége felé.
Kitartás mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!