Ha nekem a vajódás irtózatosan fájt, akkor én most hisztis vagyok, vagy csak simán alacsony a fájdalomküszöböm vagy ez másoknak is ilyen elviselhetetlen?
mivel az atlagnak irtozatosan faj ezert atlagos a fajdalom kuszobod...annak alacsony aki vegig orditja annak meg magas aki azt allitja hogy egy fogaszati kezeles sokkal kellemetlenebb (en utobbiba tartozom).
mondjuk.en a meg ne nyomj ugybe nem tudok nyilatkozni mert nekem epp hogy nyomnom kellett es annak se jutottam a vegere mert csaszarozni kellett. talan a kitolastol igazan irtozatosan leesett volna a fajdalom kuszobom :)
Én komolyan azt hittem, hogy meg fogok halni, nem viccelek. Pedig a fogászati kezelésekben rutinom van, nagyon durva fogproblémáim voltak világ életemben, simán tömnek, fúrnak nekem érzéstelenítés nélkül, bírom a fájdalmat. De ott és akkor, amikor a feje nyomta a méhszájat, én könyörögtem, akármiért. Ez más fájdalom, és a helyzet is más.
Ritkán, de van olyan, hogy nem tűnik el a méhszáj teljesen és ha olyankor rányomsz, akkor berepedhet, ezért kellett várnod. A természet nem így alkotta meg, de megesnek bakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!