Milyen tapasztalatok vannak a Dianatal géllel kapcsolatban?
Az orvosom és szülésznőm is ajánlotta, hogy vigyek magammal a szülőszobára, mivel eddig többnyire jó tapasztalatuk van a géllel kapcsolatban, ha a szülés során minden rendben megy. És Ti próbáltátok már? Milyen eredménnyel? Gyorsabb, kevésbé fájdalmas vajúdás, gyorsabb kitolás, sikeres gátvédelem?
28hkm
Nem az én dokim, de a kórházban volt egy szülésfelkészítő beszélgetés, és az ottani doki azt mondta, hogy semmi különösebb pozitív tapasztalata nincs ezzel a géllel kapcsolatban. Persze, ha valakinek fontos, vigye, de ő nem látott igazán nagy különbséget a szülések között.
Én szkeptikus voltam, ahogy hallgattam, főleg azért, mert nem hiszem, hogy foglalkozik a gátvédelemmel. Egyrészt mert ez szülésznői feladat szokott lenni, másrészt, mert elég flegma dokinak tűnt.
Szerencsére nem az én dokim volt. Az orvosom nem mondott erről semmit, a dúlám és a szülésznőm viszont javasolta a gátmasszázst és az olajat is, nem pont ezt a gélt, panarom olajat kaptam.
Köszönöm, igen, az orvosok elég vegyes véleménnyel rendelkeznek.
A Panarom olajat a gátmasszázshoz, a szüléshez vagy a szülés utánra javasolták? Azért kérdezem, mert az én szülésznőm csak annyit mondott, hogy vigyek valami olajat, de mit azt nem és olvasom, hogy a Panarom gátseb gyógyító.
Amúgy hol lehet kapni a webshopokon kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!