Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülni fogok akkor csak...

Ha szülni fogok akkor csak lányaim lesznek?

Figyelt kérdés
A családomban , unokatesóim között mindenki lány ( csak két fiú van). Nekem is három lánytesóm van . Szerintetek lehet hogy ha majd szülök akkor csak lányaim lesznek ? Vagy ez nem annyira tőlem hanem az apától függ?
2015. okt. 30. 15:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

utolso:

meg meg amennyivel bonyolultabb a valosag a 7-es biosz konyvnel. ahogy elottem is irtak, a petesejtnek is lehet szuro szerepe. a nokben pedig minden esetben megjelennek xy kromoszomak is, miutan fiut szultek. gyakran anelkul is, ezekben az esetekben elhalt fiu terhessegre gyanakodnak. kutatjak jelenleg is, h mi lehet a noi xy kromoszomak evolucios jelentosege.

2015. okt. 30. 15:56
 12/22 anonim ***** válasza:
23%
A gyerek neme a férfin múlik.
2015. okt. 30. 16:56
 13/22 anonim ***** válasza:
25%

Hihetetlen, hogy mennyire tartja még magát ez az "egy gyár egyfélét termel" féle nézet, főleg a fiatalok között... lógtál az általános iskolai biosz órákról, vagy mi a szösz? :)

Mint írták is, a hímivarsejten múlik a baba neme.

Azonban van egy nagyon ritka betegség, mely szerint az anya csak az egyik nemet tudja kihordani, és ha más nemű baba fogan, akkor azt sajnos elvetéli. De ez állítólag tényleg ritka.

2015. okt. 30. 18:44
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

A petesejt csilloszorei amugy szemetek birnak lenni. Olvastam, h ha nem tetszik neki a kiskatona, siman odebb loki, es nem engedi a megtermekenyitest.

Aztan, h a fiuk-lanyok kozott valogat v sem, nem tudom. 😊

2015. okt. 30. 19:56
 15/22 anonim ***** válasza:
34%

#13: Szövegértelmezési problémáid vannak? Ki írta, hogy én ezt komolyan veszem, vagy bárki falun ezt teszi? Az ezt mondják nem azt jelenti, hogy ezt gondolják.

Nem lógtam biosz óráról, de neked nem ártana rágyúrni a szövegértésre. Mit gondolsz, falun elmeroggyantak élnek? Ez egy mondás. Hihetetlen, hogy ilyen ostoba emberek gyereket vállalhatnak...

2015. okt. 30. 21:03
 16/22 anonim ***** válasza:
31%
Nem igaz, a legtöbb esetben vegyesek a gyerekek.
2015. okt. 30. 21:11
 17/22 anonim ***** válasza:
21%

15-ös, ámulattal olvastam ész nélküli kirohanásodat.

Ki szólt hozzád? Én nem a te írásodra reagáltam, hanem egy kérdésre válaszoltam. Tegyél fel kérdést, aztán akkor válaszolok neked is.

Gratulálok, és szebb estét kívánok... próbáld meg máson levezetni a feszültségedet, ne idegeneken, akik nem tettek semmit ellened.

2015. okt. 30. 21:12
 18/22 anonim ***** válasza:
39%
Hülyeség, hogy egy férfinek csak egynemű gyereki lesznek. Nem csak azon múlik. Az élet bonyolultabb, mint az általános iskolás biosz könyv.
2015. okt. 30. 21:16
 19/22 anonim ***** válasza:
49%
O Jesszus. Legalábbis a valaszok. Azbteny hogy az emberben X es Y kromoszomak vannak. A noben XX a ferfiben XY. Igy ahhoz hogy valakinek fia szülessen a párjának kell Y kromoszomat adnia. Az hogy epp melyek találkoznak ,marmint hogy a no X kromoszomaja a ferfi Y vagy X kromoszomajaval annak sok oka lehet. Ez márpedig ilyen egyszerű. Mindenkinek ugyanannyi esélye van hogy fia vagy lánya születik.
2015. okt. 30. 21:44
 20/22 anonim ***** válasza:
* szülessen
2015. okt. 30. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!