Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülni fogok akkor csak...

Ha szülni fogok akkor csak lányaim lesznek?

Figyelt kérdés
A családomban , unokatesóim között mindenki lány ( csak két fiú van). Nekem is három lánytesóm van . Szerintetek lehet hogy ha majd szülök akkor csak lányaim lesznek ? Vagy ez nem annyira tőlem hanem az apától függ?
2015. okt. 30. 15:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
36%

Inkább az apától függ.

De azt sem kell 100%-ra venni. Sógornőm is ezt mondogatta, mert a párja családjában csak fiúk vannak, és 2.-ra lányt szült.

2015. okt. 30. 15:10
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
A gyerek neme kizárólag az apától függ!
2015. okt. 30. 15:13
 3/22 anonim ***** válasza:
37%
EKkora összefüggést nem lehet állítani. Bármi lehet.
2015. okt. 30. 15:14
 4/22 anonim ***** válasza:
30%

Az a helyzet, hogy semmilyen bizonyított tény nincs a gyerekek neméről. AZ sem igaz, hogy csak az apán múlik. SOk dolgon múlik.

Rengeteg téma van erről a neten, 80%-a tömény hülyeség.

2015. okt. 30. 15:26
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

nem, ez nem így működik, ez nem örökletes dolog. ez egy verseny tulajdonképpen, ahol nálatok a lányok nyertek. de ha mondjuk ti pont peteéréskor lesztek együtt, akkor sokkal valószínűbb, hogy fiaitok lesznek :)

nálunk is mindenki lány, nekem is és tesómnak is fiaink vannak. unokatesómék közül csak egyiknek van még gyereke, de ő is fiú :)

2015. okt. 30. 15:26
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
tudod hany anyukavao talalkozom s jatszoteren, akik azt mondjak, h a "csaladomban szinte csak lanygyerekek voltak, eloszor el se tudtam kepzelni, milyn lesz, h nekem neg megis fiam lett". es forditva. az annyira az adott pillanatban dol el, h azt mondanam, semki nason bem mulik, csak a szerencsen . az pedig nem orokletes :-)
2015. okt. 30. 15:27
 7/22 anonim ***** válasza:
20%

Nincs összefüggés, bár falun mindig mondogatják, hogy "egy ember egy fajtát tud", anyum mindig azzal viccelődik, hogy szerencséje volt, mert a szomszédunkban egy három fiús apuka lakott, így lehet öcsém. :D Nálunk amúgy bejött, mert anyumnak lánytesói vannak, apumnak bátyjai, mi meg vegyesek vagyunk. :)

De amúgy ebben nincs összefüggés, vagy-vagy.

2015. okt. 30. 15:29
 8/22 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk anyai ágon kizárólag lányok vannak, nekem is lányom született :) A férjemnél vegyes, tervezünk majd még egy gyereket, kíváncsian várom, milyen nemű lesz.

Amúgy hülyeség kijelenteni, hogy kizárólag az apától függ a gyerek neme, ugyanis az oké, hogy a spermium hordozza az x vagy y kromoszómát, de azt a mai napig nem tudják, hogy a petesejt mi alapján "választ", mitől függ, hogy melyik hímivarsejtet engedi be.

2015. okt. 30. 15:30
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
anyai agon a gyerekek szuletesi sulya oroklodik. de az meglepo pontossaggal. ez nem.
2015. okt. 30. 15:34
 10/22 anonim ***** válasza:
66%
Nőknek XX, a férfiaknak XY kromszómájuk van, egy-egy mindkét szülőtől. A női petesejt csak X kromoszómát hordoz, a spermium pedig X vagy Y-t. Tehát az utód neme kizárólag az apán múlik. Ahogy ezt a hetedikes biológiaórán elvileg mindenkinek elmagyarázták.
2015. okt. 30. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!