Aki természetes úton szült, milyen lett a nemi élete? Mennyire sinlődi meg a hüvely?
#40 jaj de jó ezt hallani! :)
#39 ne is mond... mutatta a cikket és hát akinek fogalma sincs a szülésről, az azt hiszi el amit lát és olvas. Na ez hogy az ifjú apuka viccelődik orvossal, ha így lenne, lennék akármilyen gyenge lenne akármilyen fájdalmam felkelnék és behúznék egyet mindkettőnek. :D Én másfél éves voltam mikor a nagyobbik öcsém született, anyu azt mondta, hogy nagyon szerettem őt, de anyával 1 hétig nem álltam szóba, mivel még nagyon kicsi voltam nem értettem, anyu miért hagyott magamra, mikor elment szülni. A kicsi öcsémet meg mindennél jobban vártam, ő már császárral született, mert farfekvéses volt. 10 év van köztünk, imádtam rá vigyázni, pelenkázni, meg felkelni hozzá mikor sírt. Felvettem és megvigasztaltam. Remélem jó anya leszek majd. :)
A szexuális élet nem csak a testi adottságokon múlik.
Fontos szerepet játszanak benne a hormonok, a szoptatás, a párkapcsolat minősége is. Számtalan oka lehet annak, hogy most nem kívánod a szexet, de érdemes utána járni, mert bármi is az, korrigálni kell és érdemes is!
Kedves Kérdező!
Azért olvastam végig a kommenteket, mert azt érzetem, mintha egy kicsit az én számból is írtál volna.
Első gyermekemet mindenáron természetesen akartam megszülni, bár nagyon bennem volt a félsz, hogy kitágulok, meg ilyesmi. Engem egy császáros oktató videó riasztott el attól a megoldástól.
Aztán különböző okok miatt 6,5 óra totál elviselhető vajúdás után mégis a császár mellett döntöttek a dokik. Belebetegtem kicsit. :( Nem hittem el, hogy nem tudtam megszülni... Utána azzal nyugtattam magam, hogy a kisfiam érdekében ez volt a legjobb döntés.
Most napokon belül érkezik a kistesó, s vacilláltam én is, minek örülnék jobban, mert a császár következményeit már ismerem, de sokkal jobban húz a mérleg a természetes szülés felé.
Én sem voltam hajlandó apás szülésre, mert ismerem magam, jobb szeretek egyedül megbirkózni a fájdalommal, s a párom sem bírná a tehetetlenséget, engem biztos idegesítene. Nem vagyunk egyformák.
Viszont egy tanácsot adnék: ne háborodj fel, ha a férjed itt néhányan úgymond kritizálják, mert valamilyen téren igazuk van.
Neki tényleg nem azzal kellene foglalkoznia, hogy téged győzködjön, hogy császároztasd meg magad, mert ez max. a te döntésed, de igazából az orvosodé lesz. És abból, hogy ő ezt mondogatja, valóban érezhető az egoizmus. Tényleg ne vedd sértésnek, de nem ő fog órákon keresztül vajúdni, vagy napokon keresztül görnyedve közlekedni (császár esetén), hanem te.
Intimtornával szerintem is próbálkozz, ha nem hiszel az előttem szólóknak, az a mozdulat szex közben is "jótékony" hatással lehet. :)
Természetes úton szültem a lányom több, mint 4 éve. Indított szülésem volt, a férjem végig bent volt (szigorúan a fejemnél). Szülés után háromnegyed órán át varrtak - kívül-belül voltak varrataim - mégsem lett gond a szexuális életünkkel. Pedig én is féltem tőle, hogy ilyen kaszabolás után már nem lesz a régi.
Egyébként a férjem szintén hallani sem akart arról, hogy bent legyen a szülésnél. Pont látogatóba jött aznap, amikor megindították a szülést. Bejött a vajúdás ideje alatt, aztán már ki se ment (csak vacsorázni ugrott el, mert megéhezett :) )
Most várom a második babánkat, és ő jelentette ki, hogy szeretne bent lenni a szülésnél.
46. vagyok.
Köszi. Örülök, hogy sikerült meggyőzni a férjed. Egyébként, ha bármi komplikáció adódna (de nem fog :) ), akkor úgyis megcsászároznának.
Én egyébként féltem a fájdalomtól, de már büszke vagyok magamra, hogy érzéstelenítés és fájdalomcsillapító nélkül végigcsináltam, úgy, hogy folyamatosan kaptam az oxitocint.
Persze nem saját döntés volt, hogy nem kaptam semmi fájdalomcsillapítót, hanem lassan tágultam és nem volt elsimulva a méhszáj. Miután a doki kézzel rásegített a tágulásra olyan gyorsan történt minden, hogy aztán már fölösleges lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!