Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki természetes úton szült,...

Aki természetes úton szült, milyen lett a nemi élete? Mennyire sinlődi meg a hüvely?

Figyelt kérdés
Természetes úton szeretnék szülni(persze ha nem lesz komplikáció), de rajtam kívül az összes barátom, barátnőm, sajnos párom is császárpárti. Hozzáteszem a baráti körömben én vagyok az első aki szülni fog. Eddig abszolút nem féltem, biztos vagyok benne hogy iszonyatosan fáj, de az számomra örömfájdalom lesz. Minden egyes alkalommal ahányszor összefutunk velük szóba jön az hogy én természetes úton szeretnék szülni, és minden egyes alkalommal hozzáteszik, hogy mennyivel biztonságosabb a császár, mert lehet rosszul fognak összevarrni és nem fér a hüvelyembe semmi, vagy olyan tág leszek hogy kolompolni fog bennem a párom. Teljesen tönkre fogok menni szervileg és rámegy a kapcsolatom is. Sajnos párom is így gondolja, folyamatosan mutat elrettentő történeteket a neten. Azért ha állandóan ezt hallgatja az ember elkezd félni. Az biztos, hogy nem lesz apás szülés, nem akarom, hogy lássa, hogy mekkora gyerek bújik ki belőlem, vagy azt hogy átvágják a gátam. Szívesen várok minden tapasztalatot, előre is köszönöm annak aki válaszol!

2015. okt. 3. 14:21
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

#40 jaj de jó ezt hallani! :)

#39 ne is mond... mutatta a cikket és hát akinek fogalma sincs a szülésről, az azt hiszi el amit lát és olvas. Na ez hogy az ifjú apuka viccelődik orvossal, ha így lenne, lennék akármilyen gyenge lenne akármilyen fájdalmam felkelnék és behúznék egyet mindkettőnek. :D Én másfél éves voltam mikor a nagyobbik öcsém született, anyu azt mondta, hogy nagyon szerettem őt, de anyával 1 hétig nem álltam szóba, mivel még nagyon kicsi voltam nem értettem, anyu miért hagyott magamra, mikor elment szülni. A kicsi öcsémet meg mindennél jobban vártam, ő már császárral született, mert farfekvéses volt. 10 év van köztünk, imádtam rá vigyázni, pelenkázni, meg felkelni hozzá mikor sírt. Felvettem és megvigasztaltam. Remélem jó anya leszek majd. :)

2015. okt. 4. 10:03
 42/49 anonim ***** válasza:
71%
Természetes úton szültem a férjemmel. A szülés után pár órával fürödtem és a hüvelyem pont olyan volt, mint szülés előtt. Számomra is hihetetlen volt. Gondolj arra, hogy egy pénisz milyen pici ernyedt állapotában és milyen nagy mereven. A hüvely ugyan az, csak fordítva. Ne hagyd, hogy baromságokkal tömjék a fejed! Nem fog kolompolni benned a férjed, ha eddig sem így volt.
2015. okt. 4. 13:45
 43/49 anonim ***** válasza:
Háromszor szültem én is, mindháromszor természetes úton. Az első alkalommal vágtak, varrtak, a másik kettőt sikerült gátvédelemmel megszülni. Sajnos nem tudom minek köszönhető, de az én szexuális életem szinte 180 fokos fordulatot vett. :( Se vágyni nem vágyom rá, és orgazmusom is igen ritkán van. Nem tudom az okát, de ez korábban nem így volt. Nagyon bízom benne hogy idővel ez helyre áll (8 hónapos a legkisebb), viszont arra törekszek hogy a férjemnek a kedvében járjak. ( az ő elmondása szerint odalent semmi nem változott)
2015. okt. 5. 14:02
 44/49 anonim ***** válasza:

A szexuális élet nem csak a testi adottságokon múlik.

Fontos szerepet játszanak benne a hormonok, a szoptatás, a párkapcsolat minősége is. Számtalan oka lehet annak, hogy most nem kívánod a szexet, de érdemes utána járni, mert bármi is az, korrigálni kell és érdemes is!

2015. okt. 5. 14:07
 45/49 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azért olvastam végig a kommenteket, mert azt érzetem, mintha egy kicsit az én számból is írtál volna.

Első gyermekemet mindenáron természetesen akartam megszülni, bár nagyon bennem volt a félsz, hogy kitágulok, meg ilyesmi. Engem egy császáros oktató videó riasztott el attól a megoldástól.

Aztán különböző okok miatt 6,5 óra totál elviselhető vajúdás után mégis a császár mellett döntöttek a dokik. Belebetegtem kicsit. :( Nem hittem el, hogy nem tudtam megszülni... Utána azzal nyugtattam magam, hogy a kisfiam érdekében ez volt a legjobb döntés.

Most napokon belül érkezik a kistesó, s vacilláltam én is, minek örülnék jobban, mert a császár következményeit már ismerem, de sokkal jobban húz a mérleg a természetes szülés felé.

Én sem voltam hajlandó apás szülésre, mert ismerem magam, jobb szeretek egyedül megbirkózni a fájdalommal, s a párom sem bírná a tehetetlenséget, engem biztos idegesítene. Nem vagyunk egyformák.

Viszont egy tanácsot adnék: ne háborodj fel, ha a férjed itt néhányan úgymond kritizálják, mert valamilyen téren igazuk van.

Neki tényleg nem azzal kellene foglalkoznia, hogy téged győzködjön, hogy császároztasd meg magad, mert ez max. a te döntésed, de igazából az orvosodé lesz. És abból, hogy ő ezt mondogatja, valóban érezhető az egoizmus. Tényleg ne vedd sértésnek, de nem ő fog órákon keresztül vajúdni, vagy napokon keresztül görnyedve közlekedni (császár esetén), hanem te.

Intimtornával szerintem is próbálkozz, ha nem hiszel az előttem szólóknak, az a mozdulat szex közben is "jótékony" hatással lehet. :)

2015. okt. 6. 13:13
 46/49 anonim ***** válasza:

Természetes úton szültem a lányom több, mint 4 éve. Indított szülésem volt, a férjem végig bent volt (szigorúan a fejemnél). Szülés után háromnegyed órán át varrtak - kívül-belül voltak varrataim - mégsem lett gond a szexuális életünkkel. Pedig én is féltem tőle, hogy ilyen kaszabolás után már nem lesz a régi.

Egyébként a férjem szintén hallani sem akart arról, hogy bent legyen a szülésnél. Pont látogatóba jött aznap, amikor megindították a szülést. Bejött a vajúdás ideje alatt, aztán már ki se ment (csak vacsorázni ugrott el, mert megéhezett :) )

Most várom a második babánkat, és ő jelentette ki, hogy szeretne bent lenni a szülésnél.

2015. okt. 6. 21:10
 47/49 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kislányhoz és a következő babóhoz. :) Már meggyőztem a párom, hogy semmi baj nem lesz velem, természetes úton fogok szülni(persze ha nem lesz komplikáció) érzéstelenítő nélkül szeretnék szülni, igazándiból a fájdalomtól nem félek. :D Elkezdtem az intim tornát is. :)
2015. okt. 6. 21:41
 48/49 anonim ***** válasza:

46. vagyok.

Köszi. Örülök, hogy sikerült meggyőzni a férjed. Egyébként, ha bármi komplikáció adódna (de nem fog :) ), akkor úgyis megcsászároznának.

Én egyébként féltem a fájdalomtól, de már büszke vagyok magamra, hogy érzéstelenítés és fájdalomcsillapító nélkül végigcsináltam, úgy, hogy folyamatosan kaptam az oxitocint.

Persze nem saját döntés volt, hogy nem kaptam semmi fájdalomcsillapítót, hanem lassan tágultam és nem volt elsimulva a méhszáj. Miután a doki kézzel rásegített a tágulásra olyan gyorsan történt minden, hogy aztán már fölösleges lett volna.

2015. okt. 9. 17:15
 49/49 A kérdező kommentje:
Na nálunk megint pálfordulás van. Párom bent akar lenni szülésnél, csakhogy én meggondoltam magam, nem akarom hogy bent legyen. Igazándiból először jól hangzott, hogy apuka is ott legyen, de sosem felejtem el, mikor általános iskolás koromban erről beszélgettünk a lányokkal. Mindenki apás szülést képzelt el, kivéve én, ez úgy érzem nem változott. Mindig erősebb, talpraesettebb voltam valamiért, ha a szeretteim nélkül kellett megoldanom valamit. Vajúdáskor ott lehet, de a szülés résznél inkább ne.
2015. okt. 11. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!