Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki természetes úton szült,...

Aki természetes úton szült, milyen lett a nemi élete? Mennyire sinlődi meg a hüvely?

Figyelt kérdés
Természetes úton szeretnék szülni(persze ha nem lesz komplikáció), de rajtam kívül az összes barátom, barátnőm, sajnos párom is császárpárti. Hozzáteszem a baráti körömben én vagyok az első aki szülni fog. Eddig abszolút nem féltem, biztos vagyok benne hogy iszonyatosan fáj, de az számomra örömfájdalom lesz. Minden egyes alkalommal ahányszor összefutunk velük szóba jön az hogy én természetes úton szeretnék szülni, és minden egyes alkalommal hozzáteszik, hogy mennyivel biztonságosabb a császár, mert lehet rosszul fognak összevarrni és nem fér a hüvelyembe semmi, vagy olyan tág leszek hogy kolompolni fog bennem a párom. Teljesen tönkre fogok menni szervileg és rámegy a kapcsolatom is. Sajnos párom is így gondolja, folyamatosan mutat elrettentő történeteket a neten. Azért ha állandóan ezt hallgatja az ember elkezd félni. Az biztos, hogy nem lesz apás szülés, nem akarom, hogy lássa, hogy mekkora gyerek bújik ki belőlem, vagy azt hogy átvágják a gátam. Szívesen várok minden tapasztalatot, előre is köszönöm annak aki válaszol!

2015. okt. 3. 14:21
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Remélem azért rendbe jössz majd! :(
2015. okt. 3. 15:32
 12/49 anonim ***** válasza:
Három hüvelyi szülés. Az elsőnél gátmetszés, a többit gátvelemmel szültem, minden fajta sérülés nélkül. A nemi életünk köszönjük tökéletes :) ja és mindhárom apás szülés volt.
2015. okt. 3. 16:46
 13/49 anonim ***** válasza:
*védelemmel. Elnézést, t9 :)
2015. okt. 3. 16:48
 14/49 A kérdező kommentje:
Jó ezt hallani :)
2015. okt. 3. 17:05
 15/49 anonim ***** válasza:
Érdemes intimtornázni, már terhesen is és szülés után is rendszeresen. Én most fogom elkezdeni, a Kriston intimtorna könyvből. :)
2015. okt. 3. 17:09
 16/49 anonim ***** válasza:
Nekem az első szülésem császár volt, a második természetes. Mindkettővel kb fél év volt szülés után mire minden a régi volt,és ez is inkább a hüvelyszárazságnak volt "köszönhető". A gyerekeim 4 és 4,5 kilósok voltak, minden helyre állt ;) szerencsére
2015. okt. 3. 17:24
 17/49 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj,h a párod már elevevdezerminálta,hogy ha természetesen szülsz,neki nem lesz jó a szex utána

..

Vagyis ebben a kérdésben te és a gyerek sehol nem vagytok,hisz csak róla szól a szülés is...azért császároztasd magad,hogy neki jó legyen!

Ez elgondolkodtató! Te nem gondoltál még erre???

2015. okt. 3. 17:32
 18/49 anonim ***** válasza:
*eleve determinálta
2015. okt. 3. 17:33
 19/49 anonim ***** válasza:

Intimtornaztam, ezt ugy kell erteni, h feszitgettem a huvelyi izmokat, elallitottam a pisilest, es ujra elengedtem.

Szules utan rosszabb volt, mint a szuzesseg elvesztese, nem a huvelybemenet, hanem az egesz huvelyem szukebb lett. Azota sem tagultam ki, semmi gond vele, en ujra termeszetesen szulnek. A gatmetszes meg csak addig fajdogal, amig ki nem szedik a varratokat, utana csak vigyazni kell ra, tisztan tartani, en arra sem emlekszem, h mikor gyogyult be teljesen. Az elso par heten eszembe sem jutott a szex😊

2015. okt. 3. 17:55
 20/49 anonim ***** válasza:
Viszonylag könnyű szülésem volt, vágtak és varrtak is - nem sokat 2 öltés összesen -, a férjem végig bent volt, én kértem, hogy maradjon a fejemnél. Elmondása szerint (mert megkérdeztem) nem érez különbséget szex közben, szerinte (is) ugyanolyan jó, mint előtte volt :)
2015. okt. 3. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!