Aki természetes úton szült, milyen lett a nemi élete? Mennyire sinlődi meg a hüvely?
Figyelt kérdés
Természetes úton szeretnék szülni(persze ha nem lesz komplikáció), de rajtam kívül az összes barátom, barátnőm, sajnos párom is császárpárti. Hozzáteszem a baráti körömben én vagyok az első aki szülni fog. Eddig abszolút nem féltem, biztos vagyok benne hogy iszonyatosan fáj, de az számomra örömfájdalom lesz. Minden egyes alkalommal ahányszor összefutunk velük szóba jön az hogy én természetes úton szeretnék szülni, és minden egyes alkalommal hozzáteszik, hogy mennyivel biztonságosabb a császár, mert lehet rosszul fognak összevarrni és nem fér a hüvelyembe semmi, vagy olyan tág leszek hogy kolompolni fog bennem a párom. Teljesen tönkre fogok menni szervileg és rámegy a kapcsolatom is. Sajnos párom is így gondolja, folyamatosan mutat elrettentő történeteket a neten. Azért ha állandóan ezt hallgatja az ember elkezd félni. Az biztos, hogy nem lesz apás szülés, nem akarom, hogy lássa, hogy mekkora gyerek bújik ki belőlem, vagy azt hogy átvágják a gátam. Szívesen várok minden tapasztalatot, előre is köszönöm annak aki válaszol!2015. okt. 3. 14:21
21/49 A kérdező kommentje:
#17 Mi vagy te, válóperes ügyvéd? Nem könyvelte el, csak a barátok bebeszélték neki, hogy rosszul fognak összevarrni, hát itt én is betojtam, azért írtam ki a kérdést, hogy járt e valaki így, de inkább olvass mielőtt kommentálsz! Köszi!
2015. okt. 3. 18:21
22/49 anonim válasza:
Erre gondoltam én is, ahogy ezt olvastam. Fontosabb neki a későbbi kényelmes szexuális élete, mint a felesége és a gyermeke egészsége, későbbi szövődményei, stb. Az a csoda, ami anya és gyermeke között történik egy természetes szülés alkalmával soha nem pótolható. Császárosként belógatták a képembe a gyereket, majd elvitték és legközelebb felöltözve láthattam, fél kézzel picit megsimogattam az arcát, majd kivitték. Hol van ez a kapcsolat ahhoz képest, hogy kibújik és az ember szorosan magához ölelheti a kis mindenét, akiért megküzdött? Soha be nem gyógyuló hiányérzet maradt bennem császár után. Épp azon dolgozom, hogy ezt ne kelljen még egyszer átélnem (és akkor ez még csak a lelki része volt, a hegről, összenövésekről, katéterről, hasi fájdalmakról, stb. nem is volt szó).
23/49 A kérdező kommentje:
#19 de azért élvezed így is a szexet?
2015. okt. 3. 18:23
24/49 A kérdező kommentje:
#22 nem tud a császárról negatívumot, én se hallottam máig, olvasd el az eddig írottakat te is mielőtt kommentálsz...
2015. okt. 3. 18:27
25/49 anonim válasza:
:-)
Nem,nem vagyok válóperes ügyvéd!
De ahogy látom neked fontosabb,hogy mások mit mondanak...
Elmondom neked,hogy senki véleménye nem számít! Az enyék sem!
Hogy miért? Mert te fogsz szülni! Nem én,nem a barátnőd és nem a párod! Ez az a kérdés,ahol egyedül a te véleményed számít!
Ne hagyd magad befolyásolni!
27/49 anonim válasza:
Ezt a videót láttad már? Ne csak a hüvelyére koncentrálj, hanem a szemére, a mosolyára, és a végén az ölelésre, amit az a pici baba kap... https://www.youtube.com/watch?v=lG6o6DaNAmM
Fáj a szívem, hogy nálunk elmaradt. :( A császár nem éri meg. Csak akkor, ha nincs más választás.
28/49 A kérdező kommentje:
Jó de szeretnék tájékozódni, tapasztalatokat hallgatni szinte semmit se tudok.
2015. okt. 3. 18:31
29/49 anonim válasza:
Nekem egyébként a választott császárral sincs bajom,amennyiben TE választod,nem a párod,nem a barátnőd beszél rá!
30/49 anonim válasza:
Nekem választott császárom volt, úgyhogy nem tudom mennyire változik odalent.Nekem minden remekül ment. Ok, hogy a gyerek a legfontosabb, de a császárral ugyanúgy semmi gond nem lesz vele. Nem hiszem, hogy a párja hú, de önző lenne, csak esetleg hallott rosszat, amikor engem császároztak, hát láttam ott szanaszét szakadt kismamákat, nem hiszem, hogy ott már olyan lesz, mint előtte, sőt ezen az oldalon is olvastam olyat, hogy igenis van, hogy tönkrement a szexuális élet és mszinte a házasság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!