Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki természetes úton szült,...

Aki természetes úton szült, milyen lett a nemi élete? Mennyire sinlődi meg a hüvely?

Figyelt kérdés
Természetes úton szeretnék szülni(persze ha nem lesz komplikáció), de rajtam kívül az összes barátom, barátnőm, sajnos párom is császárpárti. Hozzáteszem a baráti körömben én vagyok az első aki szülni fog. Eddig abszolút nem féltem, biztos vagyok benne hogy iszonyatosan fáj, de az számomra örömfájdalom lesz. Minden egyes alkalommal ahányszor összefutunk velük szóba jön az hogy én természetes úton szeretnék szülni, és minden egyes alkalommal hozzáteszik, hogy mennyivel biztonságosabb a császár, mert lehet rosszul fognak összevarrni és nem fér a hüvelyembe semmi, vagy olyan tág leszek hogy kolompolni fog bennem a párom. Teljesen tönkre fogok menni szervileg és rámegy a kapcsolatom is. Sajnos párom is így gondolja, folyamatosan mutat elrettentő történeteket a neten. Azért ha állandóan ezt hallgatja az ember elkezd félni. Az biztos, hogy nem lesz apás szülés, nem akarom, hogy lássa, hogy mekkora gyerek bújik ki belőlem, vagy azt hogy átvágják a gátam. Szívesen várok minden tapasztalatot, előre is köszönöm annak aki válaszol!

2015. okt. 3. 14:21
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Kétszer szültem természetes úton, mindkét szülés alatt vágtak, mindkét lányom 3.000 gramm felett jött a világra. Hüvelyem köszöni szépen, jól van. Semmi változás nem történt a szexuális életünkben.
2015. okt. 3. 19:22
 32/49 anonim ***** válasza:
65%
Én mint császáros szólnék hozzá. Bár én is úgy gondolom, hogy a legnormálisabb mód a hüvelyi szülés, de a császárról sem kell azt gondolni,hogy ördögtől való és milyen halálos. Én speciel baromira jól viseltem. Már a kórházban jártam-keltem, itthon mindent elvégeztem utána,amit kellett. Pár hét múlva nyoma sem volt az egésznek. A babámnak pedig az életét mentette meg, erről nem is vitáznék senkivel. Hüvelyi úton,meghalt volna.
2015. okt. 3. 19:39
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
3,5 éve volt egy elég nehéz természetes szülésem. Fogó is kellett, volt gátmetszésem is. Semmi gond a nemi éltünkkel, olyan, mint a terhesség előtt. Ezért nem választanék császárt. A párodat én azért helyretenném nagyon gyorsan, neki most nem az a dolga, hogy a saját érdekei miatt téged ijesztgessen. Nem szült barátnők véleményét pedig meg sem hallanám.
2015. okt. 3. 19:49
 34/49 anonim ***** válasza:
A 17-es válaszolóval egyébként teljesen egyetértek, ez a dolog nem a párodról szól, nem ártana felfognia. Ja és én tényleg válóperes ügyvéd vagyok :)
2015. okt. 3. 19:50
 35/49 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok milyen korosztályba tartozhatnak a barátaid..

Én is természetes úton szültem, semmi baja a hüvelyemnek, teljesen olyan minden mint volt! Amúgy sem fognak felvágni csak a párod hülyeségei miatt! Ha meg azzal jönne hogy oda nem teszi be ahonnan a baba kijött, nagy gond van a fejében..

2015. okt. 3. 19:50
 36/49 A kérdező kommentje:
Naa ilyet sosem mondott utolsó, ne költsünk már. Itt a fiúk beleszóltak, az egyik pár 35 és 27 évesek a másik 24 és 31 évesek.
2015. okt. 3. 20:26
 37/49 anonim ***** válasza:
Azt ìrtam HA azt mondanà! Ilyen korban viszont nem hiszem hogy normális dolog az ilyen hozzáállás. Bàr lehet csak én veszem túl komolyan a családtervezést..
2015. okt. 3. 23:31
 38/49 anonim ***** válasza:
Én is hüvelyi úton szültem. Én még egy picit szűkebb is lettem utána.
2015. okt. 4. 00:35
 39/49 anonim ***** válasza:

[link]

Az ilyen, és ehhez hasonló "vicces"nek titulált szánalom miatt gondolja a párod és a még nem szlt barátnőid azt, hogy egy természetes szülés csak és kizárólag megereszkedett "p..na"izomzattal járhat...

És persze ezen kötelező röhögni, mert ha nem teszed, akkor veled van gond!

No meg mindig akad egy anyuka,aki kommentben megerősít arról, hogy ez szóról szóra igaz...

A saját érdekedben ne olvass ilyeneket, és a párod is nagyívben kerülje!

A cikk meg egy f..os, finoman szólva, a hangneméről nem is beszélve!

2015. okt. 4. 08:22
 40/49 anonim ***** válasza:
19-es vagyok, persze, h jo a szex😉 az en ferjem a szuket szereti, tokeletesen elegedett a helyzettel, en sem panaszkodok 😉
2015. okt. 4. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!