Császármetszésnél nem használnak felszívódó varratokat?
27 hetes terhes vagyok jelenleg, 31 évesen, első babával. Júniusban fogok szülni, úgy néz ki, császárral mert problémák vannak a szememmel.
Tudom, hogy több réteget varrnak császár után, de volt olyan valakinél, hogy felszívódó varratokat használtak minden rétegnél? Azaz hogy nem kellett mennie varratszedésre?
A kérdésem oka az, hogy fóbiám van a tűtől, vértől, minden ilyesmitől. Ez nem hiszti, hanem betegség, még mielőtt megkapnám a negatív véleményeket. Próbálok úrrá lenni rajta, nem megy. Pszichológusnál is voltam emiatt. De hátha létezik ez a felszívódó varrat...
Esztergomban császároztak és felszívódó varrattal,nem fogadott doki volt!
Hol szülsz?
üdv.7 hónapos pici anyukája
Köszönöm az újabb válaszokat. Háááát, most már nem vagyok benne biztos, hogy ha lehetne választani (de valószínűleg nem lehet majd), akkor a felszívódót kérném-e. De minden bizonnyal nem kívánság műsor lesz.
Kedves utolsó, Salgótarjánban szülök majd, van fogadott orvosom, holnap megyek Hozzá pontosítani a szülés körüli dolgokat.
Hátha visszaolvas valaki.
Nálunk a császárnál nem használnak felszívódó varratokat. Varratszedés műtétet követő 7.napon van.
A sima szülésnél viszont felszívódó varratokat használnak.
Megszületett a kislányom 06.16-án, ezért írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!