Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van nagyobb teljesítményetek,...

Van nagyobb teljesítményetek, mint világra hozni egy kisbabát?

Figyelt kérdés

Vagy másként kérdezve: Mire vagytok az életekben a legbüszkébbek?

Én soha nem gondoltam, hogy képes leszek rá, és most olyan büszke vagyok erre. A legboldogabb dolog az életemben, pedig Hál'Istennek sok minden másra is büszke lehetek, de eltörpül e mellett még egy csoportelső államvizsga eredmény is...

2010. márc. 13. 15:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
15%
és ez teljesítmény?
2010. márc. 13. 20:40
 12/31 anonim ***** válasza:
24%
Megpróbálok mögé nézni..., de a játszótéren ne fussak össze a kérdezővel...
2010. márc. 13. 20:42
 13/31 A kérdező kommentje:

HUhha, gyorsan megelőzve a további félreértéseket:

Nem nézem, nézzük le a császárral szült édesanyákat. Nem erre utal a kérdés, sem közvetlenül, sem közvetve!

A kérdés, a ti életetekben megtörtént kihívásokra kíváncsi, ami legalább annyi önkontrollt vagy kitartást követelt, mint egy gyermek megszületése! Amire tehát büszkék vagytok, mert úgy érzitek túl léptétek a saját határaitokat!

:)

2010. márc. 13. 20:42
 14/31 anonim ***** válasza:
52%

A szülés számomra nem volt kihívás, a gyerek elindult én meg sodródtam vele, én követtem a testem, nem volt más választásom. Önkontroll nem volt, a kiabálás nem esett volna jól, nem tudom mi mást kellene ilyenkor kontrolállni. Az egész szülést nem lehet kontroll alatt tartani, vagy tágulsz vagy nem, vagy megreped a buropk vagy nem, vagy van fájásgyengeség vagy nincs, vagy van műtét vagy nincs, ezek nem rajtam múlnak, nem értem hogy jön ide a teljesítmény, a kihívás.

Egyébként én nem éreztem a szavaidból a császár megvetését vagy bármi ilyesmit. Nekem csak furi, hogy egy elvégzett feladatként élted meg a szülést (pozitív értelemben), persze szíved joga, csak nekem furi, ennyi :)

2010. márc. 13. 20:48
 15/31 A kérdező kommentje:

A nők alapvetően képesek szülni, és szoptatni is, köszönjük tudjuk! :)

Egyébként nem tudhatod, hogy min mentem keresztül a szülőszobában, ezért kérlek ne tégy vicc tárgyává, csak azért, mert itt "mindent szabad"!

Nem nézek le senkit, aki végül császárral szült, mert engem is csak egy hajszál választott el tőle! Remélem tisztáztuk a félreértést részedről!

2010. márc. 13. 20:50
 16/31 A kérdező kommentje:
Szóval visszatérve az eredeti kérdéshez, akiknek vannak olyan teljesítményei, amelyre igazán büszkék, szívesen olvasom! :)
2010. márc. 13. 21:00
 17/31 anonim ***** válasza:
81%

Az államvizsgámra én is büszke vagyok, de a munkámra is, mert nehéz és nagy kitartást igényel.

Arra is büszke vagyok, hogy egy tökéletes apukát választottam férjemül :)

2010. márc. 13. 21:08
 18/31 anonim ***** válasza:
79%

Igenis büszke vagyok rá hogy végigcsináltam, és nem törtem azon a fejem hogy fizessek a császárért mint néhány kismama...(persze itt nem azokra gondolok akiknek nincs más választásuk) Csak azt nem tudom, hogy az ilyenek mit képzelnek, a gyereknevelés talán könnyebb???

És még büszke vagyok sok más dologra is az életben.

A kérdező pedig szerintem itt nem csak pusztán a szülésre gondol, hanem magára a szülővé vállásra.

Aki ezt a kérdést nem tudja megfelelően értelmezni, annak pedig szerintem kár itt írogatnia.

2010. márc. 13. 21:38
 19/31 anonim ***** válasza:
64%

Tisztességet felnőttet nevelni belőlük, na az teljeseítmény. Hatalmas felelősség egy emberpalántából kevésbé önző, tiszteletet tudó, szorgalmas,..... embert nevelni.

Ezt a kérdésedet 15-20 év múlva tedd fel szerintem.

2010. márc. 13. 23:00
 20/31 anonim ***** válasza:
83%
Mindenki másra lehet büszke életében. Én arra, hogy 20 éve együtt vagyok életem első és egyetlen pasijával, 14 éve a férjem, a mai napig imádom, van 3 közös gyerekünk. Nem mellesleg pedig büszke vagyok a 3 spontán szülésemre, a gyönyörű 3 gyerekemre:))
2010. márc. 13. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!