Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van nagyobb teljesítményetek,...

Van nagyobb teljesítményetek, mint világra hozni egy kisbabát?

Figyelt kérdés

Vagy másként kérdezve: Mire vagytok az életekben a legbüszkébbek?

Én soha nem gondoltam, hogy képes leszek rá, és most olyan büszke vagyok erre. A legboldogabb dolog az életemben, pedig Hál'Istennek sok minden másra is büszke lehetek, de eltörpül e mellett még egy csoportelső államvizsga eredmény is...

2010. márc. 13. 15:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
77%
Igen erre is. Én a 2. gyerekkel voltam terhes mikor elkezdtem a 3. diplomám és a harmadikat szültem mire megkaptam. (2 év) Emellett azért 3 kis gyereket nevelni, sztem ez is az. :-)) Egyébként én is nagyon büszke voltam magamra, mikor 3 gyermeket szültem természetes úton. De ezeket én nem szoktam hangoztatni (de sztem te sem teszed:-)), nagyon sokan vagyunk így!:-)
2010. márc. 13. 15:58
 2/31 anonim ***** válasza:
88%
Én is így érzek, és mióta gyerekeim vannak, azóta minden más semmiség!
2010. márc. 13. 17:19
 3/31 A kérdező kommentje:
Az elsőnek gratulálok, mert ez bizony kivételes teljesítmény, és a 2.-nak igaza van, hisz minden semmiség egy pincúrpandúr mellett, nincs lehetetlen sem! :)
2010. márc. 13. 19:07
 4/31 anonim ***** válasza:
61%
Ez mind szép és jó és igazatok van, csak az a baj hogy ennek alapján kezeltek másokat is tehát ha ők nem szültek akkor senkik (főleg hozzátok képest) és ez a része a hozzáállásotoknak sok embert meg tud bántani és nem is igaz. Én inkább úgy mondanám, hogy sok nehéz feladat van az életben és mindenkinek más az "ízlése", másra akar és lehet a legbüszkébb.
2010. márc. 13. 20:22
 5/31 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem az ember arra lehet büszke, ami a saját döntése, egy nehezebb út választása vagy akár az önfeláldozás. A szülés és annak folyamata nem választás vagy döntés kérdése. Sosem értettem, amikor valaki azt mondta, büszke, hogy kibírta. Miért volt más választása? Úgy beszélnek sokan a szülésről, mintha egy hőstett lenne.

Pl az államvizsgádra lehetsz büszke, azt te választottad, rajtad múlt, hogy hogyan sikerült.

2010. márc. 13. 20:23
 6/31 anonim ***** válasza:
35%
Mióta "teljesítmény" szülni? :DDDD
2010. márc. 13. 20:25
 7/31 anonim ***** válasza:
71%
Basszus, ti most miről beszéltek? A gyerekvállalás az nem az én döntésem? Senki nem mondta, hogy bárkit lenézünk:-( Sőt, képzeljétek én nem magam tartom sokra, hanem azt aki pl. egy beteg gyereket felnevel. Na az hőstett!! A kérdező nem azt kérdezte, hogy többre tartjuk-e magunkat, hanem, hogy mire vagyunk büszkék. És, mint írtam nem verem nagydobra, de mivel volt egy kérdés válaszoltam. Kisebbségi komplexusotok van vmi miatt vagy mi a baj?? Senki nem bántott benneteket!!! Legalábbis mi nem! Első voltam
2010. márc. 13. 20:29
 8/31 anonim ***** válasza:
19%
Engem nem bántott meg semmi és senki. Egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet valaki büszke arra, hogy képes szülni. Röhej :D
2010. márc. 13. 20:32
 9/31 anonim ***** válasza:
30%

Én most épp babát várok, de el nem tudom képzelni, hogy büszke legyek a szülésre.

Ha gyorsan tágulok és 1 óra alatt kipotyog, akkor arra nekem büszkének kellene lennem?! Vagy ha sajnos valamiért császároznak, akkor arra legyek büszke, hogy kibírtam a műtétet?

Kezdek iagazt adni az egyik barátnőmnek: a gyed az elhülyülés időszaka!

2010. márc. 13. 20:38
 10/31 anonim ***** válasza:
83%

Egy kicsit nézzetek már a kérdés mögé....

Lehet a kérdező nem a megfelelő szavakat használta. Volt vmi, amitől nagyon tartott (mint általában mindenki, aki még nem szült) és ilyen hatással volt rá. Ennyi...

2010. márc. 13. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!