Ez tényleg igy van?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősőm azzal ilyeszteget hogy Magyarországon,ha nincsen fogadott orvosa az embernek,nem kap epidurális érzéstelenitőt.Mert hogy Ő kért de nem kapott.
Ez igaz lehet?
30 hetes terhes vagyok és szeretnék kérni,fogadott orvosom viszont nincsen.
Köszönöm előre is a válaszokat!
2015. szept. 12. 23:40
11/14 A kérdező kommentje:
Utána kérdeztem a kórházban ahol szülni fogok...kinevettek hogy ott ez nem igy működik hogy én mondom meg hogy szeretnék szülni.
Náluk epidurálásra nincsen lehetőség. :(
2015. szept. 14. 18:33
13/14 anonim válasza:
Nem te mondod meg, hogy szeretnél szülni? Ennél a mondatnál döntöttem volna úgy, hogy máshová megyek. Szóba sem jöhetne olyan kórház, ahol így beszélnek velem. Az én életem, az én testem, az én gyerekem és az én döntésem! ŐK szolgáltatást nyújtanak, amit én vagy igénybe veszek, vagy nem. Ez alól egyetlen kivétel van, az életmentés. Minden máshoz írásos beleegyezésemet kell kérniük. Még ahhoz is engedélyt kell kérniük, hogy kivigyék a gyereket megvizsgálni, és még akkor is jogom van azt mondani, hogy nem vihetik, csak ha én is jelen vagyok. Ideje szembenézned azzal, hogy egy nagyüzembe készülsz menni, ahol minden emberi jogod semmibe fogják venni. Ne menj oda! Keress másik helyet! 30 hetesen is lehet váltani, nem akkora dolog!
14/14 anonim válasza:
Nekem volt fogadott dokim, s nem is olyan kis doki ,mert 2 megyében is jár/vezet le szülést, s hiába kértem nem kaptam tőle. Ez csak ijesztegetés volt, kedves kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!