Ha az első császárból nehezen épültem fel, akkor a másodiknál se számíthatok jobbra?
Vagy mindenképp rosszabb lenne?
Elméleti kérdés.
Nekem az elso nem fajt, nem is ertettem. A gerincbe bekotve nekem Pécsen morfium ment,nagyon kiraly volt,semmit nem ereztem. 2.nap vettek ki a gerincbol a katetert utana fajogatott,de leginkabb hasizom fajdalomra emlekeztetett.
6 ev mulva ugyanott szultem. Msr az intrnziven is orditottam,sirtam,ugy fajt, tablettas fajdalomcsillapitott adott a nover,majdnem a fejehez vagtam. Nem is tudtak ketten sem felallitani,ugy orditottam.annyira fajt. Mondtam,h hozzam se erjenek,meg sem mozdulok,egy ideig tanakodtak, aztan csak bokdostek belem injekciokat es nagy nehezen 2en huztak ki az agybol de uvoltottem. Orvos sehol, panaszt kellett volna tennem. Ez igy biztos nem normalis. Az utanam jovot nem is toltak kerekesszekben a gyerekagyra. Az intenzivrol kihuztak az agybol es lesetaltattak 1 emeletet a gyerekagyra. Agyrem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!