Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az első császárból nehezen...

Ha az első császárból nehezen épültem fel, akkor a másodiknál se számíthatok jobbra?

Figyelt kérdés

Vagy mindenképp rosszabb lenne?

Elméleti kérdés.

jan. 1. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos. Mimden szülés más. Minden felépülés más.
jan. 1. 19:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt már hallottam korábban, de nem gondoltam hogy hasi műtétekre is igaz lehet.
jan. 1. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek az első maga a pokol, a második pedig maga az álom és fordítva. Ez tényleg olyan hogy minden szülés más.
jan. 1. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a második sokkal rosszabb volt. Napokig úgy éreztem, mintha kint lógna az összes szervem, az elsőnél nem volt ilyen. A gyógyulási idő ugyanannyi volt. De ez én vagyok, gondolom erősen egyén-és szülés függő.
jan. 1. 20:25
 5/7 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Az első borzalom volt, nem volt fogadott orvosom. 1 császár metszése volt egy kezdő orvosnak. El fertőzött a sebem, geny stb. A másodiknál sem volt fogadott orvosom, mert ugye nem lehet, de a doki már nem volt kezdő. Egy álom volt. 3 nap után már szaladni is tudtam.
jan. 1. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Első nehéz volt, második maga a borzalom, harmadik álom, röhögve tusoltam utána, meg se kottyant. Minden császár más.
jan. 1. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem az elso nem fajt, nem is ertettem. A gerincbe bekotve nekem Pécsen morfium ment,nagyon kiraly volt,semmit nem ereztem. 2.nap vettek ki a gerincbol a katetert utana fajogatott,de leginkabb hasizom fajdalomra emlekeztetett.

6 ev mulva ugyanott szultem. Msr az intrnziven is orditottam,sirtam,ugy fajt, tablettas fajdalomcsillapitott adott a nover,majdnem a fejehez vagtam. Nem is tudtak ketten sem felallitani,ugy orditottam.annyira fajt. Mondtam,h hozzam se erjenek,meg sem mozdulok,egy ideig tanakodtak, aztan csak bokdostek belem injekciokat es nagy nehezen 2en huztak ki az agybol de uvoltottem. Orvos sehol, panaszt kellett volna tennem. Ez igy biztos nem normalis. Az utanam jovot nem is toltak kerekesszekben a gyerekagyra. Az intenzivrol kihuztak az agybol es lesetaltattak 1 emeletet a gyerekagyra. Agyrem.

jan. 2. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!