Mit tegyek? 7 hónapos teres vayok nayon várom a babát, de rettegek a szüléstől.
Sok mindent nem tud tenni azon kívül, hogy nem rettegsz.
Naponta nők milliói esnek át rajta és a fejlett országokban még belehalni se nagyon szoktak. Szóval nálad is nagy az esélye, hogy nem lesz semmi bajod.Nyugtasson ez a tudat.
Ne kattogj rajta, mert tényleg borzalmasan fog fájni, mert beleszuggerálod magadba.
Én ettől sose paráztam, úgy voltam vele, hogy valahogy kijön az a kisbaba. Kérj EDA-t, úgy nem fogsz érezni semmit. Én kétszer szültem vele, és csúcs szuper, fájdalom mentes szüléseim voltak :)
a szülés fizikailag olyan fárasztó mintha lefutnád a maratont, de csodálatos dolog is egyben.
én utána(mikor már kitoltak) simán felkeltem kimentem zuhanyozni, nagyon jól esett :)
szóval ennyire viselt meg.
megint a hatos vagyok - és még valami eszembe jutott.
...hátha elfogadod a tanácsomat.
a szülés egy olyan folyamat amikor részlegesen kikapcsol az agyad, távol fogsz kerülni a környezetedben levő emberektől, magadba zárkózol.
ilyenkor magadba kell fordulni teljesen, engedd át magadat az ösztöneidnek, ne foglalkozz azzal hogy mit mondanak rólad vagy mit gondolnak.
kapcsold ki az eszedet és add át magad az érzésnek.
ha ebben a félig nem észnél levő állapotban maradsz, akkor nagyon hamar tágulni fogsz, és kipottyan a baba.
nekem 8 óra alatt kijött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!