Nagyon rettegek a szüléstől, pedig már egyszer túlestem rajta, de azt hittem, ott halok meg. Hogyan tudom magam felkészíteni rá lelkileg?
Figyelt kérdés
Az első szülésem is nehéz volt,csak úgy tudták "kirángatni" belőlem a picit,hogy eltörték a kulcs csontját,mert megszorult,(amit meg se mondtak,csípőficamon derült ki),ráadásul fájdalomcsillapítót se kaptam,pedig tudom,hogy van ilyen infúziós,meg az utánnam szülő csaj is kapott.Én miért nem?Pedig könyörögtem érte,erre a doki kiröhögött,és azt kérdezte,hogy algopirint,vagy aspirint???Tehetnek ilyet,hogy én kérek,és nem adnak?Miért nem??2014. jún. 24. 17:24
1/19 anonim válasza:
Sajnállak és megértelek. Én ugyanígy jártam. Eleinte csak kértem, majd könyörögtem a fájdalomcsillapításért és én sem kaptam. :(( Jajj, nem is tudom, mivel tudnálak bíztatni… Én arra gondoltam a szülésem után hogy talán ha fogadott szülésznőm lett volna, talán másképp alakul az egész… :((
Tudom, hogy sovány vigasz, de legalább a béi majd kárpótolni fog mindenért! Fel a fejjel és drukkolok, hogy ez most könnyebb legyen, mint az első volt! :)
2/19 A kérdező kommentje:
A hugomnak se volt fogadott orvosa,mégis kapott...Vagy csak azoknak adnak,akik visítanak??Mert nekem szinte egy hangom se volt,nagyon dícsértek folyamatosan,pedig majdnem megdöglöttem,csak mondom nem égetem magam,hogy kiadom magamból,meg tudom,hogy a kiabálás az orvosokat is dühíti,azt meg nem akartam... :(
2014. jún. 24. 17:42
3/19 A kérdező kommentje:
És köszönöm a bíztatást,még odébb van mondjuk,még csak 22 hetes vagyok,de olyan fura,mert nagyon várom is a szülést,csak annyira rettegek tőle,attól félek,hogy nem tudom majd végigcsinálni...
2014. jún. 24. 17:43
4/19 anonim válasza:
talán megéri olvasgatnod, h megnyugodj
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
5/19 anonim válasza:
amúgy úgy tudom infúzióban megy a lidokain
gondolom be volt kötve a kézfejedbe
6/19 anonim válasza:
7/19 A kérdező kommentje:
Nekem semmi nem volt bekötve sehova!!!!Semmi...Csak hallottam,hogy van infúziós fájdalomcsillapító,a hugomnak is be volt kötve,de nem a kézfejébe....
2014. jún. 24. 18:01
8/19 anonim válasza:
Kérdező, buta vagy. Van az a pont,amikor már nem adhat a doki fájdalomcsillapítót. amúgy meg nem is értem, h amíg rettegsz, addig minek bevállalni a másodikat. Az kinek jó, ha végigretteged a terhességed, mert még az előzőt se dolgoztad fel?
9/19 anonim válasza:
Utolsó: te szültél már???? Szerintem nem, vagy baromi nagy szerencséd volt.. De azért nehogy már a kérdezőt butázd le!! Van, amikor még simán adhatnának epidurális érzéstelenítést (főleg ha előtte telenyomtak oxitocinnal is), de mégsem adnak, vagy csak nagy könyörgés árán.
10/19 A kérdező kommentje:
Először is,nem terveztük még a másodikat,szerettünk volna,majd!De azért mert rettegek a szüléstől,azért meg nem fogom elvetetni...Aki ezért elveteti a babát,az szerintem nem ember...Rettegek,mert nehéz szülés volt,és még nem felejtettem el...Másodszor,meg fájdalomcsillapító nélkül akartam végigcsinálni,mert nem tűnt olyan vészesnek,de annyira felerősödtek,hogy alig bírtam,és már könyörögtem érte,de nem adtak...Én meg nem tudtam,hogy meg van az a pont,amikor nem adhatnak,nem buta vagyok,hanem nem mondta senki...
2014. jún. 24. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!