Készültök valami kajával amit lefagyasztotok a családnak mig Ti bent vagytok kórházba? Meg esetleg az után hogy hazamentek? Ha igen mivel?
Ha apa napközben dolgozik, akkor a gyerkőc gondolom már legalább bölcsis, de talán már ovis is. Akkor gondolom mindenki eszik napközben ott, ahol van. Akkor minek főzni? Mármint arra az időre, amíg te nem vagy otthon. Mert oké, ha már otthon vagytok a babával, akkor nyilván neked enni kell, meg hétvégén a többieknek is, de szerintem úgy már a főzésben nem túl jártas apukák is boldogulnak, ha valaki szóban irányítja a műveletet :)
Szóval én biztos nem fárasztanám magam előre főzéssel a terhesség végén.
De ha mindenképpen fagyasztani akarsz, akkor is inkább úgy érdemes, hogy a hozzávalókat készíted elő teljes mértékben (pl. felvágott, megtisztított, panírozott/fűszerezett húsok, meghámozott, felvágott zöldségek), hogy már csak a sütőbe, fazékba kelljen betenni. Itt rengeteg ilyen receptet találsz: [link] meg olyat is, ami már megfőzve/sütve van lefagyasztva, szóval bőven lehet válogatni.
Apa egész nap nem eszik, nem éhes mikor hazaér délután/este akkor áll neki. Nincs ideje, nem éhes, ehhez szokott hozzá!
Köszönöm a komikat!
Az emberek ilyenek, nem fogadják el, hogy más másképp gondolkodik. Ha azt írtam volna, hogy mi rendelünk napi 4 adagot 3000 ft.ért, az lenne a baj. :)
Amúgy pedig nem, nyáron nincs ovi, nincs bölcsi, apa 3 hétig itthon lesz, nem két felnőttre kell főzni, hanem mint írtam egy 4 tagú családra.Fél nap alatt összedobtuk az egészet, és tök jó érzés lesz csak elővenni, miközben minden időnket együtt tölthetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!