Külföldön élő kisbabás anyukák, ti hazamentek Karácsonyra?
Mi többmint fél éve nem voltunk otthon mióta a babánk megszületett. Úgy várom már a Karácsonyt hogy el nem lehet mondani. Hiányzik a család is, meg még senki nem látta élőben a babát. Már régóta tervezgetem a barátainkkal hogy most majd találkozunk, mert mindenki meg akarja végre nézni, de most annyira el vagyok keseredve, mert a járvány miatt nem igazán szeretnénk közösségbe menni. Pedig alig vártam hogy hazamenjünk végre és társaságban lehessek és egy kicsit kikapcsolódjak, mert itt megőrülök az egyedülléttől és a bezártságtól. A férjem közölte hogy inkább kerüljük a társaságot, ( a családon kivül) a kiváncsi barátok ráérnek majd később. Persze jobb az elővigyázatosság szerintem is, de egy kicsit elkeseredtem, igy már nincs is kedvem hazamenni.
Ti mentek majd közösségbe a babával az ünnepek alatt?
Szia! tavaly karácsonykor derült ki,hogy babát várok és akkor eldöntöttem, hogy ezt a karácsonyt otthon ünnepeljük. Gondolhatod, lelkileg hogy készültem, vágytam rá!Kisfiam akkor lesz 4 hós.
VISZONYT ez a járvány igrncsak közbeszólt :-( én nem merek vele hazamenni! inkább nem megyek haza, minthogy egyfolytában azon aggódjak, ki tüsszentett. a 4 fal között nem akarok még otthon sem lenni!
mi megvárjuk inkább a januárt, hátha lejebb cseng ez a mizéria, ha végre beköszöntene az igazi tél a minuszokkal! akkor majd megtartjuk a mi kis külön karácsonyunkat nyugodtan babástól, családostól, barátostól ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!