Van itt olyan, aki nem vesz hatalmas ajándékokat a gyerekeinek karácsonyra?
Érdemben nem tudok hozzászólni, nekem a babám 6 hetes lesz karácsonykor, értelemszerűen nem kap nagy ajándékot, csak néhány színes játékot.
Egyébként én is hallottam hasonlókról, és abszolút nem értem, miért kell egy óvodás gyereknek drága ajándékot venni, úgyse fogja fel az értékét, nem tudja, mennyi az a bizonyos valami, anyuka-apuka mennyit dolgozott a TV-ért, a számítógépért, meg hasonlókért.
A könyvet, színes ceruzát jó ötletnek tartom, mert fejlesztik a gyerek kreativitását, és mivel le is köti majd őt, ezért örülni is fog neki.
Egyébként a jó ajándék mércéjét nem az ára határozza meg!
ma 14:51
Igen,én is ezt szeretném. Mikor tőllünk anno a suliban kérdezgették ki mit kapott mindenki hosszú percekig sorolta. Én soha nem éreztem magam rosszul emiatt,pedig én "csak" pár apróságot kaptam. Igy nöttem fel. Neked is gratulálok a babához.
Nekem 2 lányom van (3 és 1,5 évesek) és kaptam már hasonlókat. Írhatom, hogy még fogsz is.
A lányoknak egy babakonyhát akarok szerválni (vatera v hasonló helyekről), épp a napokba a vateráról szereztem egy fisher price-os csigát, mókakockát meg egy beszélő telefont.
Eddig 4000 e ft-ot költöttem és max még 2e szeretnék, de ha nem lesz konyha majd lesz máskor.
Amúgy a gyerekeim nincsennek hozzászokva, hogy napi szinten játékot veszünk. Karácsony, szülinap, névnap. Ha rosszabb hónapokat élünk még ennyit sem költünk ajándékra.
Engem még a mikulás nap tud kiakasztani. Minek arra is játékot venni?
lányom 12 éves,imádta régebben a pet shop(picurka állatokat) általában azt kért ,pár ezer ft-ból megúsztuk ,most játék kiegészítőt kap.Igaz ettől függetlenül pont a múlt héten vettem neki egy új biciklit abból az alkalomból,hogy kinőtte a régit.
Szerintem ne foglalkozz azzal ki mit mond senkinek semmi köze hozzá ,majd ha fizeti a számláidat bevásárol neked veszi a ruhákat stb akkor beleröföghet addig nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!