Van itt olyan, aki nem vesz hatalmas ajándékokat a gyerekeinek karácsonyra?
2,5 éves a lányom.Megkérdeztem tőle,hogy mit hozzon a Jézuska.Ő azt felelte,hogy karácsonyfát!!!Totálisan meghatódtam,hogy neki ilyen piciként ez a legfontosabb!
Ettől függetlenül kap egy hercegnős babát,és fésülhetős pónit.A kettő kb 5000 lesz.
De ugye mellette azért a fa,a szaloncukor,az ünnepi étel.-Ezekről se feledkezzünk meg,mert nem két fillér egyik sem!
Az egyik válaszoló linkelt egy lógó kezű-lábú cicáról képet,neki üzenem,hogy fantasztikus ajándék lesz,és le a kalappal a jó kézügyességéért!
NEM az a lenyeg h mennyit koltesz ra hanem az h mennyire elvezi vele a jatekot. Amikor en gyerek voltam en is barbie-t akartam es sokaig nem kaptam. Emlekszem az oviban ott konyorogtem az egyik kislanynak h a barbie lovanak a dobozat adja nekem, persze nem adta. Aztan amikor zsurra mentunk a szulinapos kislanynak volt lova, haza es kb 25 darab barbie-ja mind egy kupacon, bedobalva egy szekrenybe. Persze anyunak elpanaszoltam h bezzeg annak a lanynak mennyi van nekem meg egy sem. Az utan mar en is kaptam. es sokat jatszottam vele. Tehat neha megeri szerintem megvenni ha tenyleg nagyon vagyik ra gyerkocod.
Persze tulzasba vinni tenyleg nem jo.
De a Karacsonyt emlekezetesse lehet tenni kozos Sutisutessel, Fadiszitessel, Hogolyozassal nekem legalabis ezek maradtak meg a legjobban mig a karacsonyi ajandekaim nem nagyon remlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!