Készültök valami kajával amit lefagyasztotok a családnak mig Ti bent vagytok kórházba? Meg esetleg az után hogy hazamentek? Ha igen mivel?
Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 18:13
1/19 anonim válasza:
Szerintem inkább rendelj pár napig ételt. Férjed nem tud főzni?
2/19 anonim válasza:
nem, a férjem tud fozni, na meg én is. gondolom most se lesz gond, mintahogy az elso szulésnél sem, ugyhogy a fozes simán belefér.
3/19 anonim válasza:
Nem. A férjem meg tudja oldani, ahogy a gyerekünk ellátását is, amíg én nem leszek itthon. Pont ugyanazt kell tennie, amit nekem, amíg itthon voltam. Azért nem dől össze a világ, ha én pár hétig nem főzök :)))) Nem kell betáraznom a fagyóba, hogy nehogy éhen vesszenek nélkülem :DDD
4/19 anonim válasza:
Párom szakács így megfőzött magának.mire haza mentünk picivel mindent megcsinált ( takarítás befejezte a babaszobát stb ... a pici körül is kivette a részét azinte mindent ő csinált :) (pelenkázás éjjeli etetés lefejt anyatejet kapot sajnos ciciből nem tudtam etettni, fürdetés stb..
5/19 anonim válasza:
Eddig is volt 1-2 dolog lefagyasztva a hűtőben, de nem hinném, hogy ezt fel fogja használni a párom. Tud főzni, csak ritkán áll neki. Ha lesz kedve, főz, ha nem, akkor vagy rendel, vagy beül valahova. Egyébként is így szoktuk csinálni: ha ráérek és van kedvem, főzök, ha nem, akkor egyéb megoldás :)
6/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnos az én párom nem tud főzni... azért a gyerek ellátása és a főzés nem ugyanaz... éhen halni nem fognak de azt sem akarom hogy szar fagyasztott kajákat egyenek 5 6 napig. ..
2015. jún. 16. 19:57
7/19 anonim válasza:
Akkor sem kell neked az utolsó napokban megszakadva fagyasztani. Ezért (is) vannak az ételkiszállító cégek. Annyi van belőlük, mint a hangya. Válasszatok egyet, ami árban, stílusban, ízben megfelelő, és akkor eszik minden nap a frisset.
8/19 anonim válasza:
Max. egy nagyobb adag pörköltet fagyasztanék le. Az két napig kitart .Utána két vagy három napig lehet rendelni, vagy menüzni valahol. Aztán meg már valami egyszerűt te is össze fogsz tudni dobni.
9/19 anonim válasza:
Én bizony telepakoltam a fagyasztót. Horror összegért tudna a jelenleg négy tagú családunk ebédelni, a férjem pedig a két gyerekkel lesz elfoglalva, nem a főzéssel. Kb. 3 hétre való kész ételt főztünk meg. Kipihenném a harmadik szülést, nyugodtan készülj előre, vagy beszéld meg anyukáddal, h főzzön rátok is pár hétig.
10/19 anonim válasza:
Nem, majd a férjem csinál enni magának és a nagyfiunknak. Olvasni tud, szóval főzni is, receptet talál a neten, amennyit csak akar, úgyhogy megoldja.
Volt már, hogy pár napra el kellett utaznom munkaügyben, akkor sem haltak éhen, úgyhogy kétlem, hogy most majd ez problémát okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!