Kedves utolsó válaszadó! Te meg Magyarországon élsz vagy álomvilágban? Az általad leírtakkal ellentétben van azért néhány olyan nő, aki mindenféle komplikáció ellenére tudta, h császározzák. Nem,nem úgy indultak a szülésnek, h császár is lehet belőle, hanem már tudta, h mikor fogják megcsászározni.
Lehetek liba, zöld, vagy hülye is, de rosszindulatú nem!! Sajnálom azokat, akik elolvasnak egy kérdést, és egyből a rossz indulat tör ki belőlük, a felháborodás és az, hogy nem gondolnak a kérdésbe bele, az emberi butaság, stb. Azért merült fel bennem a kérdés, mert ha megkérdezik, hogy "nah, milyen volt a szülésed", akkor sosem arra számítanak, h esetleg császáros volt.
Lassan már minden második szülés császár, szóval manapság senki nem lepődik meg ezen. Max. te. Itt vannak a konkrét számok:
Ezek közül mind előre tudta? Nem. Ezeknek mindegyike indokolt volt? Nem. Ezek a tények? Igen. Szülés ettől még? Az. Akkor meg?
Újból a jóindulat....
Kétszer szültem, másodiknál megkérdezte a doki, h akarok e császárt.Orvosi indok nem volt rá. Amúgy már írtam, h nekem (is) mindegy ki hogyan szül, és nem értem, h miért kapják fel a császározáson a vizet... Igen, nagyon ráérek, mint ahogy Te, egyik válaszadó. :-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!