Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nevezik szülésnek a...

Miért nevezik szülésnek a császármetszést?

Figyelt kérdés

2015. jún. 9. 08:36
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó! Te meg Magyarországon élsz vagy álomvilágban? Az általad leírtakkal ellentétben van azért néhány olyan nő, aki mindenféle komplikáció ellenére tudta, h császározzák. Nem,nem úgy indultak a szülésnek, h császár is lehet belőle, hanem már tudta, h mikor fogják megcsászározni.

Lehetek liba, zöld, vagy hülye is, de rosszindulatú nem!! Sajnálom azokat, akik elolvasnak egy kérdést, és egyből a rossz indulat tör ki belőlük, a felháborodás és az, hogy nem gondolnak a kérdésbe bele, az emberi butaság, stb. Azért merült fel bennem a kérdés, mert ha megkérdezik, hogy "nah, milyen volt a szülésed", akkor sosem arra számítanak, h esetleg császáros volt.

2015. jún. 16. 21:50
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Már miért ne számítanának erre a lehetőségre is? :)
2015. jún. 17. 12:53
 23/27 anonim ***** válasza:
Kerdezo, szerintem te elsz vmi alom vialagban. Sok marhasagot hordasz ossze.
2015. jún. 17. 14:37
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Lassan már minden második szülés császár, szóval manapság senki nem lepődik meg ezen. Max. te. Itt vannak a konkrét számok:

[link]

Ezek közül mind előre tudta? Nem. Ezeknek mindegyike indokolt volt? Nem. Ezek a tények? Igen. Szülés ettől még? Az. Akkor meg?

2015. jún. 17. 17:11
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te aztán jól ráérhetsz,ha ennyire ezen lovagolsz.A császár is szülés,csak valami komplikáció miatt művi úton(műtéttel) az orvos segíti világra a babát.Ennek oka van.Ha pedig valaki emaitt kifizet egy v@l@g pénzt hogy császározzák,neked ahhoz sincs az égegyadta világon semmi közöd.Igaz már kérdezték hogy nő vagy-e vagy férfi,de ha nő és még nem szültél akkor csak szólok,hogy még te is lehetsz császáros anyuka anélkül hogy nem akarod.Valószínűleg az elég indok lenne ahhoz,hogy rájöjj hogy provokatív vagy!
2015. jún. 17. 19:58
 26/27 A kérdező kommentje:

Újból a jóindulat....

Kétszer szültem, másodiknál megkérdezte a doki, h akarok e császárt.Orvosi indok nem volt rá. Amúgy már írtam, h nekem (is) mindegy ki hogyan szül, és nem értem, h miért kapják fel a császározáson a vizet... Igen, nagyon ráérek, mint ahogy Te, egyik válaszadó. :-o

2015. jún. 18. 18:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Azért kapják fel a császározáson az anyák a vizet,mert az esetek nagy többségében NEM AZ ANYA KÉRI MINDEZT,hanem szülés közben így alakul.És aki nem akarja ezt és átesik ezen azok általában lelkileg rosszul élik meg.Aki nem éli meg traumaként,az átlép ezen a kérdésen és nem válaszol,mert nem érdekli.Akik viszont szerettek volna szülni hüvelyi úton és mégsem sikerült azokat lelkileg ez megviseli.Engem legalábbis igen.S ha az ember egy ilyen kérdéssel találkozik amit feltettél akkor az igenis provokáció.Mert szerinted ez nem szülés,más szerint meg igen :) Lenézik a természetesen szülők a császárosokat,mert nem voltak képesek szülni-mondják.S a legbosszantóbb az egészben az,hogy az indokokra nem is kíváncsi a provokáló,hanem megreked azon a szón hogy császár és ez alapján ítél.Nem volt szerencsés feltenned ezt a kérdést,mert sok anyukát megbántasz.Ez sokaknak egy kényes kérdés és lelkileg felzaklató.
2015. jún. 18. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!