Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Titeket hogy érintett volna...

Titeket hogy érintett volna ha ez szülés után kiderül?

Figyelt kérdés

Másfél éve szültem a lányomat természetes úton. Apás szülés volt. Azt mondta nekem mindig a férjem hogy nagy élmény volt hogy bent volt.

Most 3 hete születem a fiamat. Természetes úton indult az is de császár lett. A férjem reggel bevitt a korházba mert elfolyt a víz. Majd elment dolgozni. Fuvarozik. Mondta hogy csak egy árut rak le és indul haza. Én hittem is neki. Délre haza is ért. Egykor vittek a műtőbe.

Majd szülés után kiderült, hogy lerakta az összes árut azért ért be későb.(főnökével megbeszélte csak egy árut rak le) majd mondta hogy igazából "örül" a császárnak mert nem igazán akart bent lenni szülésnél nem akarta látni ahogy szenvedek. Csak azért írta alá a papírt mert szerettem volna. Pedig csak egyszer kérdeztem meg hogy bejön e vagy sem. Elég volt a lányomnál.

Lehet jobb is mert rossz irányba fordult volna a kapcsolatunk. De akkor is nagyon roszul esett.

2015. jún. 1. 18:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
A 15-ösnek meg: miért gondolod, hogy mindenki erőlteti az apás szülést? Az lehetetlen, hogy apuka beleegyezik és meggondolja magát? Annyira a két végletről beszéltek! Megint elmondom mert látom nem sokan tudtok értelmezni, nem az a baj ha nem akar bent lenni, hanem az hogy nem őszinte a "szegény férj"! Nekem ez kiábrándító, és sértő, de lehet azért mert megszoktam hogy velem mindig egyenes a párom.
2015. jún. 2. 06:48
 22/26 anonim ***** válasza:
47%

Szia, szerintem orulj annak, hogy most oszintén elmondta a véleményét, mert az elso szulés után ezek szerint nem volt ilyen oszinte. Valószínuleg azért, mert nem akart ezzel megbántani. Lehet, hogy a kérdésedet kérésnek vette. Sok olyan férfi van, akik ezt az anyaság-szulés "dolgot" misztikumként kezeli. Es el tudom képzelni, hogy utólag azt mondják az anyukának, amit anyuka hallani szeretne, szintén azért, hogy ne bántsák meg.

Mi még csak tervezzuk a babát a párommal, de mi is azt beszéltuk meg, hogy nem jon be. Nekem is jobb így, és o is úgy érzi, hogy nem szeretné látni. Ugy vagyok vele, a lényeg, hogy csinálja azt, amit jónak lát.

2015. jún. 2. 10:17
 23/26 anonim ***** válasza:
42%

1-esnek:"(Személyes megjegyzésem, hogy kutya gyávának tartom azokat a férfiakat, akik arra sem képesek, hogy álljanak egy ágy mellett és fogják annak az embernek a kezét, akit elvileg szeretnek, és aki élete egyik ijesztő és fájdalmas élményén esik át, akármilyen szép is a szülés, elsőre, de másodszorra is baromi ijesztő tud lenni. MEgkérdőjelezem ezeknek a férfiaknak a férfiasságát és a szerelmét is. Gyáva, elkényelmesedett disznónak tartom, akinek nincs kedve segíteni, mert nem kényelmes számára. Le lehet pontozni.)"

Na, ez semmi más, mint tomény, színtiszta frocsogés. Magadnál kulonbet nem nagyon ismersz, gondolom, és jaj annak aki más véleményen van mint te, ugye? Ha van, ami szánalmas, hát ez is az.

2015. jún. 2. 10:30
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Amúgy azt nem írtam hogy délre beért és bent volt velem még a szülőszobán 1 órát miközben vajúdtam és ha természetes úton sikerült volna megszülnöm akkor bent maradt volna, de mivel műtét lett belőle így ugye nem jöhetett be. És utólag mondta kicsit örül neki, de ha simán sikerült volna akkor támogatott volna ugyanúgy ahkgy az első babánk születésénél.
2015. jún. 2. 22:09
 25/26 anonim ***** válasza:
52%
18: Degu,róka, elefánt...ott vannak...Egyébként te pl egy mesterségesen megtermékenyített kocához hasonlítod magad, vagy arra a korra és kultúrára gondolsz, ahol gyalázat lányt szülni?:D
2015. jún. 2. 22:11
 26/26 anonim ***** válasza:

"ha természetes úton sikerült volna megszülnöm akkor bent maradt volna, de mivel műtét lett belőle így ugye nem jöhetett be. És utólag mondta kicsit örül neki, de ha simán sikerült volna akkor támogatott volna ugyanúgy ahkgy az első babánk születésénél."

mondjuk így más, így szerintem rendben van... műtétnél én se kérném, hogy benn legyen. (mondjuk nekem altatásban csinálnák, ez a mostani "nééézd, vágjuk a hasad" divat nekem nem bejövős.)

2015. jún. 4. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!