Szülés utáni hajgöndörödés - van aki érintett benn?
Olyan, mintha én írtam volna- dettó nálam is!!
Szögegyenes hajam volt, majd első szülésem után behullámosodott, de úgy, hogy vizesen hullámos volt, szárazon még egyenes. Második után már elég göndör lett vizesen és nagyon enyhén hullámos szárazon. A harmadik után már vizesen nagyon göndör, és szárazon is elég göndör lett, főleg hátul, két oldalt kicsit kevésbé, de ott sem egyenes. Nekem is sok és hosszú hajam van, eléggé kihúzódik, de szögegyenesre még kivasalni sem tudom, annyira erős tartása van így. ÉN sem szeretem egyátalán, mert én is pont így gondolom, hogy állandóan olyan kócosnak néz ki. Reggel szoktam hajat mosni- szárítani- de még aznap is inkább egy nagy kócnak néz ki frissen mosva is.:(
Többet nem szülök! :))
Ja és tesóm is pont így járt mint Te meg én! :)
Ugyhogy már minimum hárman vagyunk így! ;)
Kedves 4-es! Én még tervezek szülni pár év múlva, ennél sokkal rosszabb már úgy sem lehet... már csak az érdekelne ez végleges-e, mert ahogy az 5-ös válaszoló írta, neki csak átmeneti volt a változás...?
Nem is merem levágatni, félek, hogy akkor totál begöndörödne, hisz ez a nagy súly sem tudja lehúzni...
4vagyok.
Egyébként nem a hajgöndörödés miatt nem fogok már szülni, de már nincs több gyeremek tervben, 3 éppen elég, szóval már nem vágyunk egy negyedik gyerek után.
Nekem a legkisebb gyerekem 2,5éves, és nem egyenesedik vissza egyenlőre a hajam.
:)
Volt, hogy a 2. gyerek után ilyen vállig érőre levágattam, és ugyanolyan kóc volt mint a hosszú, ugyhogy visszanövesztettem. HÁtha pár év mulva majd elkezd egyenesedni- bízom benne én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!