Ez így elég lesz szülés utánra?
Figyelt kérdés
Második terhességem de tanácstalan vagyok. Az elsőnél (6éve) kimondottan szülés utáni betétet vettem de olyat már nem találok sehol. Ma a dm-ben vettem egy csomag Jessa inkontinencia betétet a maxit ami jó nagy(8db -os) :D Meg egy csomag éjszakai betétet (10db-os). Szerintetek ez így elég vagy vegyek még valamelyikből egy csomaggal?2015. jún. 1. 14:25
1/12 anonim válasza:
18db, kb. 4 óránként illik cserélni, szerintem ez egy kicsit kevés. De persze én is csak a saját testemből és vérzésemből tudok kiindulni, nekme másfél hétig kellett, min. 10 nap volt, 4 óránként cseréltem.
2/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vehetsz még 2 csomaggal is.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen igazad lehet. Így bele gondolva tényleg kevéske. Már nem emlékszem hogy mennyit használtam az elsőnél! :) Akkor veszek még! :)
2015. jún. 1. 14:30
4/12 anonim válasza:
Ez vérzéstől függ. Kétszer szültem, sosem véreztem sokat és sokáig. Pár Tena az első két-három napra nekem elég volt, aztán always. Nekem lehet elég lenne, de neked nem biztos.
5/12 anonim válasza:
Én 2 éve szültem, nekem elég volt a dupla csomagos (16 db-os) Always éjszakai betét.
6/12 Wiky93 válasza:
Szerintem is vegyél még :) én ha jól emlékszem vittem vagy 4csomaggal.. Legalább Óránként kellett cserélni..
7/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm :) Akkor veszek még egy csomag Jessa-t meg éjszakait! :)
2015. jún. 1. 16:27
8/12 anonim válasza:
A brendonban lehet venni szules utani betetet, hosszu is es vastag is. En mindket terhessegemnel pont egy csomagot hasznaltam el, miutan attertem a normal betetre, m mar nem vereztem annyira. Most a 3.-nal szinten ezt vettem, mert nagyon bevalt. Ha szeretned,holnap megnezem a nevet
9/12 A kérdező kommentje:
Jaj de szupi! :) Köszönöm szépen aranyos vagy! :)
2015. jún. 3. 07:50
10/12 anonim válasza:
Bocs, elfelejtettem megirni a nevet:)
Chicco mammy underwear(lila viragok vannak rajta, feher alapon)
30 darabos
Brendonban vettem
Nekem nagyon bevalt
Utolso vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!