Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Titeket hogy érintett volna...

Titeket hogy érintett volna ha ez szülés után kiderül?

Figyelt kérdés

Másfél éve szültem a lányomat természetes úton. Apás szülés volt. Azt mondta nekem mindig a férjem hogy nagy élmény volt hogy bent volt.

Most 3 hete születem a fiamat. Természetes úton indult az is de császár lett. A férjem reggel bevitt a korházba mert elfolyt a víz. Majd elment dolgozni. Fuvarozik. Mondta hogy csak egy árut rak le és indul haza. Én hittem is neki. Délre haza is ért. Egykor vittek a műtőbe.

Majd szülés után kiderült, hogy lerakta az összes árut azért ért be későb.(főnökével megbeszélte csak egy árut rak le) majd mondta hogy igazából "örül" a császárnak mert nem igazán akart bent lenni szülésnél nem akarta látni ahogy szenvedek. Csak azért írta alá a papírt mert szerettem volna. Pedig csak egyszer kérdeztem meg hogy bejön e vagy sem. Elég volt a lányomnál.

Lehet jobb is mert rossz irányba fordult volna a kapcsolatunk. De akkor is nagyon roszul esett.

2015. jún. 1. 18:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
34%

#9 Szegény férjed..

Soha nem erőltetnék ilyet a páromra ha nem akarná.

2015. jún. 1. 20:35
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Ő szült két gyereket, ráadásul a másodikból császár lett, de "szegény férjed" :D Hát ez tényleg vicces válasz volt, a mai non plus ultra! :D
2015. jún. 1. 20:36
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

Akkor meg csodálatos, hogy ettől teszed függővé azt, hogy ki mennyire lenne társa a másiknak egy életen át.

Én nem akarom, hogy a párom lássa, ahogy kitolom magamból a véres, mázos, babánkat, közben összepisilem és kakilom magam.. Hát köszi, nem akarom, hogy lássa. És hálisten ő sem ragaszkodik hozzá.

Meg tudok küzdeni a dologgal nélküle is, és majd várom, hogy a végén bejöjjön hozzám és megöleljen, megpusziljon.

Nekem épp elég ha az ajtó előtt vár, és tűkön ül, hogy mikor láthat végre minket.

2015. jún. 1. 20:39
 14/26 anonim ***** válasza:
56%
Az élet véres, kakis, pisis és nyálkás. AKkor is, ha eljátszuk az úrinőt. Előbb utóbb emberek leszünk, mert nem divatmajmok vagyunk, hanem hús és vér emberek. Soha nem fosztanám meg a párom attól, hogy láthassa a gyermeke születését. Életreszóló élmény. Alig várja. Az elsőnél is ott volt, és most másodszor ő akarja fogadni elsőként ezen a világon. Sajnálom, hogy számotokra a kisbabátok születése egy eltitkolandó gusztustalan élmény.
2015. jún. 1. 20:42
 15/26 anonim ***** válasza:
72%

Nem az úrinőt játszom, egyszerűen nem akarom, hogy bent legyen és ő sem akar bent lenni. Ezzel mégis mi a problémád? Semmi bajom nincs azzal, aki apás szülést akar..ha mindketten akarják. Ezzel nincs baj.

Mi is ugyanazt akarjuk, csak épp az ellenkezőjét mint ti.

Szerintem azzal van baj, ha az egyik fél erőltetni. Legyen szó bármelyik félről..

2015. jún. 1. 20:44
 16/26 anonim ***** válasza:
60%

Számomra nem eltitkolandó vagy gusztustalan, (a párom döntése hogy bejön vagy nem).

Ezt nem jelentettem ki az előbb sem, csak azt hogy nem kevesebb attól egy férfi ha bevállalja hogy végigéli még egyszer, de be tudja vallani hogy kicsit örül hogy nem kellett.

Nem ennyin múlik hogy mennyire jó társad az életben, nem ez dönti el hogy 70 évesen képes lesz feltörölni utánad, nem lesz kevesebb ettől a szeretete amit érez irántam vagy a gyermekünk iránt, sőt még a házassági esküt se szegi meg ezzel, ahogy egy nő se szegné meg ha nem megy el a férjével ha teszem azt az katona (hogy szintén válaszokban felmerülő hasonlattal éljek)

2015. jún. 1. 20:54
 17/26 anonim ***** válasza:
56%
Elsővel értek egyet! A párom bent volt az első perctől, és bár nem beszéltünk szinte semmit fogta a kezem és rengeteg erőt adott! Az apás szülés nem azt jelenti, hogy ül a férjed a lábad között és nézi a gátmetszést, meg a baba fejét amint kibújik! Aki gusztustalannak tartja némi vér miatt a gyerekszülést (esetleg egy kis kaki/pisi miatt), az ne öregedjen meg soha, mert a saját párját nem fogja tudni ellátni. Könyörgöm a közös kisbabátok születéséről van szó! Én soha nem láttam a páromat úgy örülni még semminek, mint a fiunknak mikor a hasamra tették. Remegő kézzel, hatalmas vigyorral, és könnyekkel küszködve vágta el a köldökzsinórt! Tényleg olyan borzasztó lenne bent lenni a feleséggel, és csupán a jelenlétükkel támogatni? Ha tud segíteni ha nem. Én baromira önzőnek tartom azt a pasit, aki hazugságokat gyártva messziről kerüli a kórházat ahol éppen a gyereke világrajön! Ilyennek nem is szülnék az biztos! Itt most nem arról beszélek, hogy erőltessük az apás szülést...hanem arról az undorító és gyáva viselkedésről ahogy kezelik a helyzetet egyes apukák. Én a párom mellett lennék ha ennyire komoly fájdalmai lennének, mint nekem szüléskor, akármi jöjjön belőle akárhol! Ezek szerint van aki be sem menne a férjéhez, és inkább a barátnőivel kávézgatna valahol oltári nagy hazugságokat kitalálva...nem tudom melyik kapcsolat a jobb?!?!
2015. jún. 1. 22:32
 18/26 anonim ***** válasza:
35%

Egy kulturaban sem, egy korban sem, de meg az allatvilagban sincs jelen az apa szuleskor.

A mai nok azert akarjak, hogy az apa bent legyen, hogy lassak milyen heroikus kuzdelem, szenvedes aran szuli meg a gyereket, aztan hos legyen es martir a nobol.

2015. jún. 2. 00:44
 19/26 anonim ***** válasza:
A mai férfiak azért nem akarnak bemenni ezek szerint, mert összetöri az illúziójukat, ha nem azt látják, hogy anyuka csak mosolyog egyet és már kint is van a gyerek?
2015. jún. 2. 03:57
 20/26 anonim ***** válasza:
58%
18-as, mint előtted írtam is...a mai nők azért akarják hogy bent legyen az apuka, mert hatalmas erőt ad csupán a jelenlétével, és megnyugtatólag hat ránk! És mondom mégegyszer, az én párom igenis bent akart lenni, és támogatni akart...most a másodiknál is bent lesz, és van annyira egyenes ember hogy megmondja ha nem akarná! Nem hazudozna nekem mindenféle b.romságot! Számára nem volt illúzió romboló a gyermeke születése, és semmiféle törést nem okozott a kapcsolatunkban! Biztos van férfi, akit rosszul érint az esemény, de akkor legyen tökös és mondja meg őszintén...ne sunnyogjon a kórház melletti sörözőben, vagy rohanjon el lemosni a kocsit!
2015. jún. 2. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!