Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kell-e feljek a szulestol?

Kell-e feljek a szulestol?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Miért kellene félned a szüléstől? Szerintem nem.
2010. febr. 25. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Semmi értelme félni.Ha félsz ha nem,mikor elindul a szülés a dolgok közepébe fogod magad találni és szépen "sodródsz az árral" :)

2010. febr. 25. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az első pláne nem kéne félj, mert még aszt se dudod akkort, hogy mi az ,és ha ott lessz az idő,nem is lessz időd félni,és nem ez fog a fejedben járni,minden rendben lessz,hisz rajtad kívűl még nagyon sokan félnek,féltek és túlélték ahogy te is,és a babátok kárpótólni fog minden fájdalomért hidd el!Szép napot!
2010. febr. 25. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Millióan túlélték már, te is túl fogod. Én alig várom, bármikor beindulhat második szülésem.
2010. febr. 25. 13:41
 5/8 edus83 ***** válasza:
NEM.NYUGI ÉN SOKKAL ROSSZABBRA SZÁMÍTOTTAM.HA OTT TARTASZ MAJD CSAK GONDOLJ ARRA A BABÁNAK MÉG ROSSZABB ÉS SEGÍTSD ŐT.SOK SZERENCSÉT
2010. febr. 25. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Pedig jobb félni,mint megijedni! :D

Én rettentöen féltem,a legrosszabbra készültem,hogy tuti belehalok! És rosszabbra számitottam,mint amilyen volt! Persze nagyon fáj,de az nem tart sokáig (jó esetben).

2010. febr. 25. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is nagyon paráztam, túlságosan is és kellemesen csalódtam, pedig fájdalomcsillapítót sem kaptam. Májusra ismét babát várok és megint parázok, de ez valahogy másmilyen para... Nyugi szuper lesz :)
2010. febr. 25. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:

végig pozitív voltam a terhesség alatt és úgy gondoltam milliónyi nőnek megy ez, miért épp nekem ne menne gördülékenyen. érdekes módon ha most azt mondanák irány a fogorvos, hát félnék.. de a szüléstől nem féltem. azt hittem na majd biztos akkor mikor elkedődik és megyünk a kórházba. nem, izgatott voltam, de nem féltem.

és fájdalomcsillapítás nélkül is teljesen renden ment a szülésem. a kitolási szak nem tetszett, arra nem mondom, hogy mindennap kéne ilyen, de pl. a vajúdás - majdnem 24 óra volt - könnyebb volt mint amikor mensigörccsel fetrengek. a kitolás meg fél óra volt.

2 napig azért mondtam, h nem lesz tesó.. de utána már nem. tényleg ki van ez ám találva. elefelejted -2 hét után a fájdalmat, csak ködösen emlékszel rá. és nem feledd: " a szülés az egyetlen fájdalom az életben aminek értelme van!"

2010. febr. 27. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!