Kell-e feljek a szulestol?
Szia
Semmi értelme félni.Ha félsz ha nem,mikor elindul a szülés a dolgok közepébe fogod magad találni és szépen "sodródsz az árral" :)
Pedig jobb félni,mint megijedni! :D
Én rettentöen féltem,a legrosszabbra készültem,hogy tuti belehalok! És rosszabbra számitottam,mint amilyen volt! Persze nagyon fáj,de az nem tart sokáig (jó esetben).
végig pozitív voltam a terhesség alatt és úgy gondoltam milliónyi nőnek megy ez, miért épp nekem ne menne gördülékenyen. érdekes módon ha most azt mondanák irány a fogorvos, hát félnék.. de a szüléstől nem féltem. azt hittem na majd biztos akkor mikor elkedődik és megyünk a kórházba. nem, izgatott voltam, de nem féltem.
és fájdalomcsillapítás nélkül is teljesen renden ment a szülésem. a kitolási szak nem tetszett, arra nem mondom, hogy mindennap kéne ilyen, de pl. a vajúdás - majdnem 24 óra volt - könnyebb volt mint amikor mensigörccsel fetrengek. a kitolás meg fél óra volt.
2 napig azért mondtam, h nem lesz tesó.. de utána már nem. tényleg ki van ez ám találva. elefelejted -2 hét után a fájdalmat, csak ködösen emlékszel rá. és nem feledd: " a szülés az egyetlen fájdalom az életben aminek értelme van!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!