Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan kozuletek aki,...

Volt olyan kozuletek aki, felt, a szulestol? Hogyan tettetek tul magatokat rajta?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Én rettegtem.

Aztán tudatosítottam magamban, hogy rettegés ide vagy oda, az a gyerek mindenképpen ki fog jönni, és ideje leállni a negatív gondolatokkal, mert bevonzom a problémákat.

Folyamatosan arra gondoltam, hogy millió egy nőnek volt gyors, könnyű szülése, így nekem is az lesz, és pont.

El is hitettem magammal, és a végére inkább izgalommal vártam, mint féltem.

És be is jött, könnyű szülés volt.

Ne félj tőle, annyira nem ijesztő, és tény, hogy baba még nem maradt bent:D

2011. márc. 20. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálam ez a dolog három perióduson ment át: az elején baromira féltem ( a fájdalomtól ), aztán kezdtem hozzászokni a gondolathoz, és belenyugodtam lassanként, hogy ez az ára, a terhességem végén pedig már eljutottam arra a pontra, hogy mindegy az, mennyire fog fájni, milyen kellemetlenségekben lesz részem, csak már történjen meg, minél előbb, nagyon szeretném már látni a Kisbabámat. Én az utolsó hónapban már egyáltalán nem féltem, sőt nagyon vártam, és nem a félelem foglalkoztatott.
2011. márc. 20. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, mind a kettő előtt.

Az első előtt, mert nem tudtam mi vár rám és második előtt is, mert ponotosan tudtam mi vár rám.

Ha lenne 3. attól is félnék, volt komplikációs is mid a kettőnél,illteve után, úgyhogy lenne is mitől félnem:-((((

2011. márc. 20. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Eleinte nem féltem, amíg meg nem kérdezte vki, hogy félek-e a szüléstől. Utána rettegtem az ismeretlentől, meg halál stb. Egy ismerős lépésről lépésre elmesélte mi fog történni és elmúlt. A dokim elküldött ideggyógyászhoz is, de megállapították, hogy egészséges vagyok, csak az a kényszerképzetem, hogy belehalok a szülésbe. A fájdalomtól nem féltem, azt birom. Beszélj az orvosoddal, akinél szülni fogsz és lehet, hogy szülést is megnézhetsz. Sajnos én gondozásra nem ahhoz jártam, akinél szültem, mert nem volt rá lehetőség. 2 gyerekem van.
2011. márc. 20. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Én utáltam,gyűlöltem terhesnek lenni, (most is az vagyok),ezért másra sem vágyom mint,hogy szülhessek végre!!!!

2 és fél éves kiscsaj anyukája,34 hetes kismami

2011. márc. 20. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem van egy gyönyörű 5 éves kisfiam. Mindig szerettem volna 2 gyereket. De még nagyon gondolkodom,mert félek. Annyi szörnyűséget hall az ember. De ezért nem szabad az embernek feladni az álmát. HAJRÁ
2011. márc. 21. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!