Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van akinek úgy indult. Szülés...

Van akinek úgy indult. Szülés hogy érezte hogy valami nem stimmel furcsán érzi magát?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok mensi serű görcseim vannak 20 percenként eddig zuhi utàn de Érzek belül vmit amit nem tudok leírni de furcsa.nektek hogy indult be ez az egész ami nem a hagyomànyos hogy. Rendszeres fájàs elmegy a magzat víz...a babócàm is most nyugtalan ficánkol tolja magát. A lépcsőzés most akkor segít vagy sem?
2015. máj. 2. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne lépcsőzz!

Nyugi, figyeld magad, olvass, tévézz, pakold össze a cuccot, de ne erőltesd magad.

2015. máj. 2. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Apával sokat sétáltam aznap, hogy induljon be végre, mert be akartak fektetni túlhordás miatt. De semmi.

Este tévét néztünk, és éreztem, hogy valami folyik a lábamon. Nem sok, csak pár csepp. Mérgelődtem egy sort, hogy nem bírtam tartani és bepisiltem. Aztán megint pár csepp. Felálltam, és akkor megindult, elfolyt a magzatvizem.

40+3-ra szültem.

32. héttől voltak jóslófájásaim, sokszor hittem azt, hogy na most. Alaposan megváratott bennünket a fiatal úr :)

2015. máj. 2. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Kórházban feküdtem már 5. hete, úgyhogy a kiírt dátum előtt 3 nappal már nagyon türelmetlen voltam. Férjemmel és anyukámmal lépcsőztem jó egy órát. Visszamentem az osztályra, leültem tv-t nézni de valahogy nem volt jó. Nem tudom leírni, nem fájt semmi, ugyanakkor nem érdekelt semmi, nem tudtam figyelni semmire. Bementem a szobámba és lefeküdtem zenét hallgatni. Eltelt így vagy egy óra, mikor kezdett derengeni, hogy olyan tompán folyamatosan fáj a derekam/hasam már egy ideje. És mintha a folyásom is erősödött volna. Felálltam, éreztem, hogy nagyon nedves vagyok odalenn (vicces, hogy még meg is jegyeztem magamban, hogy milyen erős lett ez a folyás... arra még véletlenül sem gondoltam, hogy magzatvíz lehet). Benyúltam a bugyimba és folyt a kezemen a víz. Nekem így kezdődött. Egyébként a magzatvíz továbbra is csak csordogált és fájásaim is csak olyan 5 óra múlva kezdődtek igazán.
2015. máj. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!