Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek magzatvízelfolyással...

Akinek magzatvízelfolyással indult a szülés, válaszolna?

Figyelt kérdés
Nem csak szivárgásra gondolok,hanem ha hirtelen elfolyik,mekkora mennyiségre kell számítani?Beissza a ruha,ami rajtam van,vagy patakokban folyik minden irányba?Ha mondjuk itthon vajúdok és beteszek egy nagyobb törölközőt a nadrágomba,az felfogja?Nem akarnék mindent elárasztani.Persze,tudom az sem biztos,hogy elfolyik,de ha mégis.Köszi
2015. febr. 4. 15:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem fogta meg semmi, olyan volt a Niagara, szó szerint ömlött. De azt hozzáteszem, hogy az én babám faros volt lábtartással, szóval a fejével nem "torlaszolta" el a kijáratot. Akinek fejvégű volt a babája majd megmondja, hogy akkor hogy történik.
2015. febr. 4. 15:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindkétszer ömlött. lábam között volt egy vastag betét egy bugyi egy négyrétre hajtogatott törölköző és egy nadrág. A kórház autóval 2 perc de mire odaértünk az ülés is olyan lett.
2015. febr. 4. 15:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Háát, kb egy pohár víz mennyiségre. Úgy másfél-két decire becsülném.

Pont úgy néztem ki, mint aki behugyozott. Pont a gép előtt ültem a nappali túlvégében. Felálltam, mondtam a férjemnek, hogy akkor most kövessen egy moppal a fürdőszobáig.

A szétfolyt vizet ő feltörölte, én beszálltam a kádba, a gatyám meg ment a szennyesbe. Később kimostam, semmi baja nem lett.

2015. febr. 4. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok. Mindkettő fejvégű volt.
2015. febr. 4. 15:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem szakaszosan folyt. Először kijött egy nagyobb adag hirtelen, aztán szakaszosan folydogált, hol picit, hol hirtelen megindult megint nagyobb adagban.

Én akkor otthon voltam a wc-ről keltem fel éppen, és magzatvíz csíkot húztam magam után, amikor bementem a fürdőszobába, pedig a nadrágomat levettem és odaraktam a lábam közé. Szerintem egy nagy betétet tegyél be mindenképp, aztán a törölközőt.

2015. febr. 4. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:

A nagyja délután, az ágyon ülve ment el. Pukkanást éreztem/hallottam, és egy jó nagy tócsában ültem. Poén, hogy pont nálam volt a mandulaműtét után frissen hazaengedett kamasz húgom, akire néhány napig ügyelnem kellett volna, hogy közel legyen a kórházhoz.

Meg sem mertem neki mondani, hogy mi történt. Kisunnyogtam a szobából, telefonáltam a férjemnek, és csak akkor mondtuk meg mi a helyzet, amikor ő hazaért.

Onnantól amúgy elég volt egy vastagabb betét, és még a szülés közben is bőven jött víz.

2015. febr. 4. 16:11
 7/12 anonim ***** válasza:
nekem is úgy volt mint az egyik válaszolónak. épp feküdtem mikor elfolyt, azt akkor csaj szivárgott, azt felálltam akkor nagyobb mennyiség jött de abba maradt. utána ahogy jöttem mentem a házba folyt folyamatosan.
2015. febr. 4. 17:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a kanapéról feltápászkodva folyt el. Volt rajtam jó vastag nadrág, de mégis egy szép kis tócsa lett alattam másodpercek alatt. Aztán még a taxiban is folyt a víz, két vastag törölköző megfogta azért. Utána még órákig folyt, mert felül repedt a burok. Az utolsó adag akkor jött ki, amikor közvetlenül a szülés előtt a doki alulról is burkot repesztett. De a magzatvíz elfolyása után nem tanácsos otthon vajúdni, mert a fertőzésveszély is elég nagy. Nekem anno azt mondták, hogy 3 órán belül legyek benn a kórházban mindenképpen, de máshol úgy hallottam, hogy fél órán belül benn kell lenni.
2015. febr. 4. 19:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Elfolyás után nem akarok itthon maradni,csak ha fájásokkal indul,viszont fájások közben is bármikor elfolyhat,azért kérdezem,nagyjából mire lehet számítani,de látom elég változó a dolog.Nyilván nagyban függ attòl is,mennyire illeszkedett be a fejecske.

Köszi a válaszokat!

2015. febr. 4. 20:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem rendesen elfolyt, éjjel az ágyban éreztem hogy nagyobb mennyiség folyik, és ijedtemben felültem, akkor meg pláne. Én nem törölközőt használtam, hanem ugye vettünk előre a babának pelenkákat, úgyhogy betettem egy pelenkát. Tudtam hogy az elég sokat felsziv és nem ereszti át, nem lesz nedves semmi. Mi a saját autónkkal mentünk a kórházba, az ülésre eldobható pelenkázó alátétet tettünk, Libero, Dm márkájúak kaphatóak, ha mégis véletlen átázott volna, és vittem még pelust magammal, a babának is vinni kellett eleve, és használtam még belőle, 1-2 db-ot.
2015. febr. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!