Akinek magzatvízelfolyással indult a szülés, válaszolna?
Figyelt kérdés
Nem csak szivárgásra gondolok,hanem ha hirtelen elfolyik,mekkora mennyiségre kell számítani?Beissza a ruha,ami rajtam van,vagy patakokban folyik minden irányba?Ha mondjuk itthon vajúdok és beteszek egy nagyobb törölközőt a nadrágomba,az felfogja?Nem akarnék mindent elárasztani.Persze,tudom az sem biztos,hogy elfolyik,de ha mégis.Köszi2015. febr. 4. 15:51
11/12 anonim válasza:
Nekem délután folyt el a magzatvizem. A konyhában álltam, és hirtelen elöntött. Eláztatta a nadrágomat, és volt alattam egy szép kis tócsa is. Szerintem egy fél liter simán volt. Raktam magam alá egy törölközőt a kocsiban, de utána nekem már csak csordogált, így elég volt egy tena betét amíg beértünk a kórházba (kb. 40 perc) Akkor jött ki megint egy nagyobb mennyiség, mikor az orvosom megrepesztette a magzatburkot.
Könnyű, gyors szülést kívánok.
12/12 anonim válasza:
Nekem inditott szulesem volt, reggel burkot repesztett az orvos, majd mig atertunk a szulesznovel a szuloszobaba, kb. 20 m, el is folyt az egesz. Tena betet volt nalam, de nem sokat ert. A nagyja a padlora folyt, de ugy lattam ez a helyzet ott normalisnak mondhato. Egyebkent tobb vizre szamitottam, par decinek tunt az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!