Aki a 30-dik hét körül szült, hogy indult be a szülés?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 12:58
1/2 anonim válasza:
33 hetesen szültem, harántbaba, megrepedt a magzatburok és elkezdett leválni a méhlepény. Előtte hónapok óta folyamatosan keményedett a hasam, és véreztem is. A baba jól van, már 1 éves, nemsokára önállóan is elindul :) A többi anyuka a koraosztályon szintén problémás terhességgel volt ott (HELLP szindróma, fertőzés stb) legtöbben 32 hétre szültek, mindenkinek jól van a babája. Várható nálad a koraszülés?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom, folyamatosan keményedik a hasam, de már sokszor a derekam is leszakad. A baba pedig nagyon lent fekszik,a fejét alig lehetett ultrahangozni, annyira lent van. Rettenetesen tud fájni a hasam alul, orvos szerint épp ezért. Nem riogatott koraszüléssel, de megfordult a fejemben, hogy mennyire fogja bírni a burok. A méhemet 1,5 éve megkaparták sajnos, emiatt is aggódok, bár ezt nem kérdeztem lehet e összefüggés, ez most jutott eszembe.
2015. ápr. 4. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!