Van itt olyan, akinek korán indult meg a szülés és nem maradt meg a baba?
Nekem ugyan nem volt semmi ilyenem, még csak koraszülésem sem. Én csak bíztatni írok ide. Következő alkalommal biztos, hogy minden renben lesz! Kitartást kívánok neki! Viszont az orvosával beszéljen többször erről, vagy váltson orvost, ha nem foglalkozik eléggé a kérdéssel, és nem vizsgáltatja ki, hogy miért történtek ezek! Addig kell menni, míg ki nem derül, mi volt a probléma! Ha 2x is megtörtént, biztos, hogy van oka, ki kell deríteni, mi az! Kitartást kívánok neki, és higyje el, a következő babával minden rendben lesz!
És ha Te azért írtad ezt ki, mert esetleg aggódsz, hogy neked is lehet ilyen, akkor azt mondom, ne aggódj! Még ha édestestvéred is az illető, ő egy másik ember, csak azért, mert ő így járt, nem lesz neked nagyobb esélyed erre, mint másnak!
Halottam olyanról, aki végigcsinálta azt, hogy az első gyereke 1 hónaposan ment el, a 2. 2 hónaposan, a következő 3 hónaposan, aztán 4, 5, és asszem vagy a 6, vagy a 7 hónapos már megmaradt...
Esetleg megpróbálhatná a palástfű teát inni. Az méherősítő. Ha még nem jött össze a következő baba, akkor mindig a ciklus 2. felében kell inni, peteérés után a következő mensesig. Ha meg összejött a baba, 10 hónapos korig szokták javasolni. Meg biztos vannak erre homeopátiás szerek. Ezeket mindig lehet bármilyen más gyógyszer mellett is szedni. A teát inkább azért jobb megkérdezni!
Mennyi idős terhes volt, mikor elment a baba? Nagyon-nagyon drukkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!