Miért mozog kevesebbet a babám?
Figyelt kérdés
Holnap lépek a 37. hétbe, és észre vettem,hogy az utóbbi napokban kevesebbet mozog, evés után mindig igen aktív volt, de már nem annyira. Mitől lehet ez?2014. dec. 6. 16:31
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem ma nagyon keveset mozog, szintén sokat szokott ha eszek.. Nem tudom,lehet a front?!
Amúgy nem egy lusta baba.
39 hkm
2/4 anonim válasza:
Szia
Én is észrevettem az elmúlt 2-3 napban,hogy jóval kevesebbet mozog. Elég aktív kisbaba. Ma mikor felkeltem reggel félóráig simogattam a hasam,ettem,ittam már rázogattam a pocim,annyira megijesztett,hogy nem mozog egyáltalán. Már a szivhang hallgatót is elővettem,pedig még sose kellett. Aztán amig kerestem a szivhangot,felébredt. Egyébként szülés előtte hetekben már nem nagyon mocorognak a nagy könyv szerint,illetve borzalmas kettősfront van.
38hkm
3/4 A kérdező kommentje:
Az enyém se lusta, ezért furcsállottam. A front dolog nekem is eszembe jutott, elég buta időjárás van mostanság. :) Remélem csak ennyi van, vagy ki akar jönni és készül a nagy napra :D
2014. dec. 6. 17:27
4/4 anonim válasza:
Én még csak 25 hetes vagyok, de 2 hete lett lustibb a babám. Szerintem valami időt vagy havat éreznek... :) Bár most már 2-3 napja megint kezd többet mozogni. Vannak ilyen időszakaik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!