Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek hányadik héten bújt ki...

Kinek hányadik héten bújt ki az 1. babája?

Figyelt kérdés
Vasárnap kezdem a 38. hetet és nagyon szeretnénk a férjemmel, ha a kicsi karácsonyra már itt lenne velünk. Tudom,hogy minden terhesség más, de érdekelne,hogy az első gyerkőc kinél meddig várt, hogy meglássa a kinti világot? Illetve,hogy mennyire volt nehéz illetve könnyű az első szülés?

2014. dec. 11. 10:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem elsőszülöttem a 41. héten (40 + 3 naposan) bújt ki, mert nem várt tovább az orvosom... Meg jött a hosszú hétvége, ezért indították, szívhang leesés, sürgősségi császár lett a vége. Szerintem a baba még várt volna, tesója a betöltött 41. héten született, természetes úton, komplikációk nélkül. Könnyű, szép szülést kívánok neked :) 32 hkm
2014. dec. 11. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:

39.héten

Az elmondottak és az olvasottak alapján én rosszabbra készültem, így azt mondom, hogy gyors (6 óra alatt megvolt) és kibírható volt.

Kitartás, már mindjárt a kezedben tarthatod a picurt :)

2014. dec. 11. 10:55
 3/15 anonim ***** válasza:
39. héten indult a homeopátiával megtámogatott szülésem. 2 és 3/4 óra alatt megvolt beavatkozás-mentesen.
2014. dec. 11. 11:55
 4/15 anonim ***** válasza:

36.heten indult be. 4 ujjnyira nyitva voltam mar, de a lanyom szivhangja leesett angyon igy surgos csaszar lett a vege, de sajat magatol indult be a szules. Amugy papiron 36 hetesen szultem, de 2 hettel el volt szamolva igy 38 hetesen szultem, az en zaromra az is lwtt irva :D na ezt jol leirtam de remelem azert vmennyire ertheto. :-)

Ha ki akar bujni akkor ki fog, nyugi :-)

2014. dec. 11. 11:56
 5/15 anonim ***** válasza:

nekem is a 39. héten. 39+1hetesen.

nagyon nagyon enyhe feszülésekkel kezdődött a vajúdás kb délután 5kor. nem is érdekelt. azt mikor a férjem ment dolgozni este fél 10kor, kicsit erősödött, de nem vettem komolyan. azt lefeküdtem pihenni, mikor nem hagyott a gondolat hogy csak a fiamnak van összetéve a pakk nekem nincs semmi. azt összepakoltam, éjfélkor visszafeküdtem és mondtam a fiamnak hogy csináljon valamit mert fogalmam sincs hogy mit akar, erre nagy fészkelődés odabent és éreztem hogy szivárog valami. felálltam és a magzatvizem elfolyt. a görcsök elmúltak. hívtam a szülésznőmet, majd a férjemet, és kb hajnali 1re bent voltunk a kórházba. a fájások továbbra sem voltak. azt kicsit kezdtem görcsölgetni, kb 3 órát, azt a szülésznő mondta hogy adni fog oxit, mert nagyon gyenge és rövidek voltak a fájásaim. hajnali 5kor kötöttek rá, akkor is még teljesen viselhető volt. azt erősődött, és az utolsó egy másfél óra volt a legrosszabb, de annak is csak az első fele, mert a végére annyira erős ingereim voltak hogy fájásoknál befeszült mindenem, pisiltem is végig, így nem éreztem semmit. majd szépen kitágultam és jöhetett a tolás része. nah akkor a fájásokat annyira nem éreztem, pedig nagyon akartam, ugye akkor kell tolni... amikor elindult a baba az fájt egy pillanatig, gondolom ahogy kitágította magának a méhszájat. utána amikor a szülőcsatornában volt az már nem fájt, csak feszítő érzés volt. tehát nekem semmi rossz emlékem nincs a szülésről :) sok szerencsét neked :)

2014. dec. 11. 12:02
 6/15 anonim ***** válasza:
39+4 napra született a fiam. A szülésem rövid volt (6 óra mindennel együtt), de nehéz. Gyorsan kitágultam, de utána 3 órán át voltak tolófájásaim és végül fogóval kellett segíteni a fiamnak kibújni.
2014. dec. 11. 12:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem pont 40 hetesen, a kiírás napján este megindultak a fájások, 11 óra vajúdás, nem tágultam ki rendesen, császár. Nem volt vészes. A legrosszabb másnap reggel volt, amikor 24 óra mozdulatlan fekvés után friss sebbel a hasamon közölték, hogy anyuka, álljon fel.
2014. dec. 11. 12:39
 8/15 anonim ***** válasza:

33, de ezen màr túl vagytok :-)

Nővèremnek 38+5

2014. dec. 11. 12:41
 9/15 anonim ***** válasza:
41. betöltött héten indították, a méhlepény kezdett nagyon meszes lenni. 3 és fél óra alatt természetes úton jött. Elképzelni nem tudtam ekkora fájdalmat, de szeretnék még szülni, mert csodálatos volt.
2014. dec. 11. 12:45
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia

igaz én még nem szültem,de dec 24-re vagyok kiírva. ALig várom,hogy kibújjon,és itthon lehessünk karira! Még két hét van,de úgy érzem sose telik el.. főleg nem látok esélyt rá,hogy előbb jöjjön. 3000 a méhszájértékem,és NST-n nulla fájás :D

2014. dec. 11. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!