Kinek hányadik héten bújt ki az 1. babája?
39.héten
Az elmondottak és az olvasottak alapján én rosszabbra készültem, így azt mondom, hogy gyors (6 óra alatt megvolt) és kibírható volt.
Kitartás, már mindjárt a kezedben tarthatod a picurt :)
36.heten indult be. 4 ujjnyira nyitva voltam mar, de a lanyom szivhangja leesett angyon igy surgos csaszar lett a vege, de sajat magatol indult be a szules. Amugy papiron 36 hetesen szultem, de 2 hettel el volt szamolva igy 38 hetesen szultem, az en zaromra az is lwtt irva :D na ezt jol leirtam de remelem azert vmennyire ertheto. :-)
Ha ki akar bujni akkor ki fog, nyugi :-)
nekem is a 39. héten. 39+1hetesen.
nagyon nagyon enyhe feszülésekkel kezdődött a vajúdás kb délután 5kor. nem is érdekelt. azt mikor a férjem ment dolgozni este fél 10kor, kicsit erősödött, de nem vettem komolyan. azt lefeküdtem pihenni, mikor nem hagyott a gondolat hogy csak a fiamnak van összetéve a pakk nekem nincs semmi. azt összepakoltam, éjfélkor visszafeküdtem és mondtam a fiamnak hogy csináljon valamit mert fogalmam sincs hogy mit akar, erre nagy fészkelődés odabent és éreztem hogy szivárog valami. felálltam és a magzatvizem elfolyt. a görcsök elmúltak. hívtam a szülésznőmet, majd a férjemet, és kb hajnali 1re bent voltunk a kórházba. a fájások továbbra sem voltak. azt kicsit kezdtem görcsölgetni, kb 3 órát, azt a szülésznő mondta hogy adni fog oxit, mert nagyon gyenge és rövidek voltak a fájásaim. hajnali 5kor kötöttek rá, akkor is még teljesen viselhető volt. azt erősődött, és az utolsó egy másfél óra volt a legrosszabb, de annak is csak az első fele, mert a végére annyira erős ingereim voltak hogy fájásoknál befeszült mindenem, pisiltem is végig, így nem éreztem semmit. majd szépen kitágultam és jöhetett a tolás része. nah akkor a fájásokat annyira nem éreztem, pedig nagyon akartam, ugye akkor kell tolni... amikor elindult a baba az fájt egy pillanatig, gondolom ahogy kitágította magának a méhszájat. utána amikor a szülőcsatornában volt az már nem fájt, csak feszítő érzés volt. tehát nekem semmi rossz emlékem nincs a szülésről :) sok szerencsét neked :)
33, de ezen màr túl vagytok :-)
Nővèremnek 38+5
Szia
igaz én még nem szültem,de dec 24-re vagyok kiírva. ALig várom,hogy kibújjon,és itthon lehessünk karira! Még két hét van,de úgy érzem sose telik el.. főleg nem látok esélyt rá,hogy előbb jöjjön. 3000 a méhszájértékem,és NST-n nulla fájás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!