Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek későn fordult be a...

Akinek későn fordult be a babája (fejekvésbe), annak hányadik héten? Meddig van rá reális esély?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37.héten még fordult párszor valamikor utánna fordult be mert a pocim is a 38. hét után szállt le.
2011. márc. 28. 14:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha nem az első babád, akár az utolsó napon is. Lehet hitetlenkedni, de az én kislányom a szülés előtti napon még harántfekvéses volt, másnap reggelre fordult be.
2011. márc. 28. 14:19
 3/13 anonim ***** válasza:

Reális esély, hogy még vajúdás közben is befordulhat, ha faros.

Az én dokim nagyon-nagyon természetesség párti (tehát a legkevesebb mesterséges beavatkozásra törekszik mindig), azt mondta nekem, amikor a második babámat vártam (első hüvelyi úton született rendben), hogy CSAK akkor lesz császárom, ha keresztben fekszik a baba.

(Nem került rá sor.)

2011. márc. 28. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem az első baba a 35. héten fordult be.

A dokim azt mondta, hogy ilyenkor már elég kevés rá az esély, de lásd van rá példa. Nem is egy.

2011. márc. 28. 14:23
 5/13 A kérdező kommentje:

Aha, köszi.

34 hetes vagyok, és keresztben fekszik már vagy egy hónapja. (ha nem fordul valaemrre, akkor császár)

Második baba, az első már hónapokkal a szülés előtt fejfekvéses volt.

2011. márc. 28. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem a 37. héten még a buksija fent volt, azután befordult. Szerintem még azon a héten (érzésre).
2011. márc. 28. 14:33
 7/13 anonim ***** válasza:

14:20 vagyok

Hát akkor nagyon szorítok Nektek, hiszen még egy hónapja minimum van, hogy megmozduljon az apróság, erre vagy arra, hiszen farosan ugyanúgy gond nélkül meg lehet szülni, főleg hogy második!

2011. márc. 28. 14:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Az enyém, mint írtam szintén haránt volt. A doki azt mondta, hogy a szülés indítása után két fájás között külső fordítással irányba állítja, ha másnap reggelik nem fordul be magától. Befordult. De a császár szóba sem került.
2011. márc. 28. 14:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!! ha második baba akkor ne aggódj!! :) Nekem a csajosom (második baba) 37.hét végén fordult be (és már jó nagy volt akkor is tekintve hogy 4400 al született a 39.hétre).

Most a harmadikat várom ő is van mindenfelé momentán teljesen keresztben hetek óta, de nem aggódom , tudom hogy befordul majd. (most 36 hetes vagyok).

2011. márc. 28. 14:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire késői ez, de sokáig forgott, 27 hetesen faros, 31 hetesen fejvégű, 32 hetesen faros, és 36 hetesen fejvégű és maradt is. Tehát a 32-36. hét között fordult be véglegesen valamikor. (Második baba)

Az első végig faros volt, és nem fordult meg egyáltalán.

2011. márc. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!