Hallottam olyan olajról amivel szülés előtt pár héttel kell a gátat masszírozni, a gátvédelemre így nagyobb az esély, hol lehet ilyet kapni, milyen áron?
bevált aki használta??
első szülés lesz.
Weledát DM-be is megveheted, ott is árulják a termékeit.
Ha van 100 DM pontod, akkor kiválthatod a babakupon füzetet és abban van Weleda termékekre akciós kupon, így olcsóbban is megveheted.
Ezen kívül kérdezd meg az orvosodat, hogy milyen szülésre számíthatsz. Általában nem részesítik előnyben a császárt, de ha valamilyen oknál kifolyólag nem tudsz természetesen szülni, akkor tök felesleges megvenni az olajat.
Én is megvettem, kenegettük ... majd közölte az orvosom 40+5 napra, hogy akkor irány a műtő, mert a baba nem indult meg magától és már problémák is voltak.
köszi a válaszokat!
És a masszírozásnak van fortélya? hány percig kell csinálni?
igen, ha előtte kb.4 hétig naponta masszírozzák, tágítják, akkor rugalmasabb lesz, könnyebben bújik ki a baba, jó esetben nem kell metszeni.
nálunk bevált, nem kellett metszeni, csak 1 apró repedés lett.
elég nehéz leírni a techniká, nekünk szülésznő magyarázta el. Weleda olajjal kente be a párom az ujját, gátat, U alakban (a popsi felöli oldalon) masszírozta a gátat, a végén meg 2 ujjal tágította oldal irányban.
nem kellemes, de 5 perc elég, annyit kell kibírni.
jobb kórházakban mindenképp megpróbálnak gátvédelemmel szülni, de ez az előkészület sokat segít a sikerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!