Van rá esély, hogy minden előjel nélkül beindul a szülés?
Ma vagyok 40 hetes. Már hetek óta nagyon nehezen viselem, nagyon visesedem, nem tudok aludni :( Reméltem, hogy ilyenkorra már meglesz a baba, de még bent van. Most voltam nst-n, fájás nincses, egy darab jele nincs annak, hogy ki akarna bújni a kislányom :(
Elkeseredésemben vettem egy aullophyllum 9ch-t (bár megjegyzem, nem nagyon hiszek a homeopátiában), és bevette, 5 golyót, de nem tudom, ér-e valamit.
Szerintetek elindulhat a szülés magától, minden jel nélkül? Már nagyon szeretném...
Persze, nálam is hirtelen jött. Előtte fél napot vasaltam, lehet, hogy ez segített. :)
De nálunk az a hír járja, hogy a Mc'-is kajától is beindul. Hát, én aznap reggelire Mc'-is sült krumplit ettem. (Fúúúj...:) )
Én a ricinusolajról hallottam, hogy beindítja a szülést, de sajnos nem tudom mennyit kell belőle bevenni.
A szülés beindulásáról írtakkal egyetértek az előzővel. És nem akarlak elkeseríteni de akár még 2 hétig is bent maradhat a baba ha az orvosod "engedi" és nem indítja meg a szülést.
Bár szerintem, ha nincs semmi baj akkor válassza meg a gyermek a születésének az időpontját. Hiszen neki az a legideálisabb.
Második vagyok.
Bocs attól, akinek egyértelmű, de a napokban hallottam hogy nem mindenkinek, ezért biztos ami biztos megírom. A szexelés csak akkor segít beindítani, ha a párod bent megy el. :)
Szia!
10 napot hordtam túl és végül császáros lettem komplikációk miatt. Drukkolok hogy Te ne húzz rá ennyire. Nehezebben telt a 10 nap mint addig a 9 hónap
Köszi mindenkinek a válaszokat, meg a biztatást!
Szex volt a múlt héten, sde úgy sajnáltam szegény páromat, egsrészt tiszta para volt, nehogy ártson valamit, másrsézt meg úgy nézek ki, mint egy viziló. Nem lehetett könnyű elmenni :)
Pont ma ettem mekis kaját, egy sajtburgert. Hátha...
Nem hiszem, hogy nagyon sokkal engednék túlhordeni, mert a 30 hét óta komplikációs vagyok, elégtelen a köldökzsinórban a keringés, meg 3 fokban érett a placenta, de én is egyetértek azzal, aki azt írta, hogy az utolsó pár nap hosszabb volt, mint a 9 hónap...
Már kerülgetem pár napja a vasalnivalót, mert olyan melegem van, szakad bebőlem a víz, de most erőt veszek magamon, hátha.
Drukkoljatok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!