40. hetesen milyen a magzatvízvizsgálat? Mennyi az esély rá, hogy attól beindul a szülés?
Holnapra vagyok kiírva, ha addig nem akar kijönni a kicsi, akkor reggel mennem kell magzatvíz vizsgálatra. Nem sok esélyt látok rá, hogy kijöjjön ma vagy az éjszaka, pedig megpróbáltam megbeszélni vele :)
Este próbálkoztunk, hátha beindulna, de 1-2 fájáson kívül jobban aludtam éjszaka mint eddig. :( :)
A szülésznő azt mondta vigyek egy kisebb csomagot, ha esetleg beindulna a szülés. Azt sem tudom a méhszájam egyáltalán nyitva van e, mert csak 20 hetesen kellett dokihoz mennem, mivel nincs fogadott orvosom. Esetleg valami ötlet, ezt elkerülendően ? :)
5 napig hordtam túl,ez idő alatt 3X néztek magzatvízet és az sem indította be.Az nst egy db fájást sem mutatott,haza döcögtem a jó kis busszal,leültem helyzet jelentést írni a családnak,hogy egyben vagyunk még,és akkor jött az első fájás.5 óra múlva babáztam:)
Nekem a doki javasolta a lépcsőzést meg a nagy sétát,attól jól be is keményedtem de semmi,ja meg mondta hogy próbáljak leguggolni párszor,nagy hassal vicces volt
Köszi neked is :)
Én már attól teljesen bekeményedek pár napja, ha megyek néhány lépést. De semmi egyéb :(
Nekem 2 ilyen volt, az egyiknél zárt méhszájjal, az nagyon fájt, de kb 10 másodperc az egész, a 2. már 2 ujjnyi nyitottságnál, az nem fájt, bár akkor már 5-6 perces fájsokkal voltam.
Én úgy érzem, hogy az előző napi vizsgálat indította be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!